Τουριστικο Περιπτερο Νυμφαιας

Ανηφορήστε! Αφήστε το κέντρο της πόλης, και πάρτε το δρόμο της Νυμφαίας. Εκεί μετά από μια φιδωτή διαδρομή ανάμεσα στη γαλήνη και την ομορφιά του δάσους, θα καταλήξετε στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας. Γνωστό πλέον στέκι για όλους τους Κομοτηναίους, ομορφαίνει τις μέρες και τις νύχτες μας, προσφέροντάς μας μια εναλλακτική λύση στο χώρο της διασκέδασης και των συναντήσεών μας.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, θα γίνει η έναρξη του χειμερινού προγράμματος και οι υπεύθυνοι μας υπόσχονται ένα “ζεστό” χειμώνα με πολλές εκδηλώσεις και happenings, με ανανεωμένο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, και ανανεωμένη κουζίνα.

Φέτος, το μουσικό σχήμα θα πλαισιώνουν στο τραγούδι ο Σάκης Χριστοδουλάκης και θα συνεχίζει να ομορφαίνει τις βραδιές μας η μελωδική φωνή της Μίνας Βαρδή, η οποία είναι ανιψιά του Αντώνη Βαρδή και τραγούδησε μαζί του σε συναυλίες το καλοκαίρι που μας πέρασε. Φυσικά με τη συνοδεία του Μαέστρου Νίκου Μελά.

Παράθυρο με θέα το απέραντο γαλάζιο του ουρανού! Μέσα στη γαλήνη του δάσους της Νυμφαίας, ένας χώρος έξω από το πολύβουο κέντρο της πόλης, που μπορείτε να τον απολαύσετε από τις 10 το πρωί, έως αργά το βράδυ.

Για καφέ, ποτό και καλό φαγητό, για το οποίο μας εγγυάται ο σεφ του καταστήματος Χρήστος Δουλγεράκης.

Θα απολαύσετε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, και σε ψάρι και σε κρεατικά, και τα Σαββατοκύριακα γουρουνόπουλο, αρνάκι ψητό και διάφορα κυνήγια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.