Τουριστικο Περιπτερο Φαναριου: Μοναδικες γευσεις στο παραλιακο «διαμαντι» της Ροδοπης

Ο πλούτος του θρακικού πελάγους στην ωραιότερη βεράντα του Φαναρίου

Ο παραλιακός οικισμός του Φαναρίου, όπως άλλωστε έχει κατατεθεί πολλές φορές και δημοσίως δια στόματος των εκπροσώπων της περιοχής, θεωρείται το «διαμάντι» της Ροδόπης.
 
Γεγονός διόλου τυχαίο αν κρίνει κανείς ότι αποτελεί τον πρώτο και δημοφιλέστερο καλοκαιρινό προορισμό τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής κατά τη διάρκεια του θέρους.
 

Ο οικισμός, οι βραβευμένες παραλίες, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα που «σβήνουν» στα καταγάλανα νερά του Φαναρίου, αλλά και ο πλούτος αυτών, οι γεύσεις του θρακικού πελάγους αλλιώς, αποτελούν τα συστατικά εκείνα που το έχουν αναγάγει στον καλοκαιρινό προορισμό της περιοχής μας.
 
Η επίσκεψη στη θάλασσα και οι στιγμές χαλάρωσης που αυτή προσφέρει, συνδυάζονται ωστόσο πάντα και με αγαπημένες θαλασσινές γεύσεις. Σήμα κατατεθέν αυτών το Τουριστικό Περίπτερο Φαναρίου, σε έναν μοναδικής ομορφιάς σημείο, με ανεμπόδιστη θέα το απέραντο γαλάζιο και γεύσεις που μένουν για πάντα στο θυμικό σας.
 

«Παραδοσιακοί» άλλωστε «δεξιοτέχνες» και με πολυετή εμπειρία – ήδη από το 1996 – στο μαγείρεμα των θαλασσινών οι μάγειρες του Τουριστικού Περιπτέρου γνωρίζουν τους τρόπους ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τα πλούτη του Θρακικού Πελάγους.
 
Από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 00:00 το βράδυ το Τουριστικό Περίπτερο Φαναρίου μαγειρεύει για εσάς, φρεσκότατα θαλασσινά, απευθείας από τα καΐκια των ντόπιων ψαράδων, με ποικίλους τρόπους, ανάλογα με τα «θέλω» του ουρανίσκου σας, εξαιρετικές γαριδομακαρονάδες και μυδοπίλαφα, ουζομεζέδες κάθε λογής για τους «μυημένους», εκλεκτές σαλάτες που βάζουν χρώμα τόσο στα πιάτα όσο και στις γευστικές σας επιλογές και φυσικά κρεατικά της ώρας για όσους απλά προτιμούν να κάνουν τη διαφορά.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα που προτείνουν καθημερινά για εσάς, στην άκρη ενός πευκόφυτου υψώματος και στην μοναδική και αξιοζήλευτη βεράντα, με θέα το Αιγαίο, που σου χαρίζει την αίσθηση πως «αγγίζεις» τους κόκκους της άμμου.
 

Αν και τα διαμάντια, αλλιώς «αδάμαντες» θεωρούνται ακατέργαστα, το Τουριστικό Περίπτερο Φαναρίου δηλώνει «παρών» για να «δαμάσει» κάθε γευστική σας επιθυμία. Δοκιμάστε το.
 
Info
«Τουριστικό Περίπτερο Φαναρίου»
Φανάρι ν. Ροδόπης
Τηλ. Επικοινωνίας: 2535031202
Ωράριο: 12:00-00:00
Fb: Ψαροταβέρνα – Εστιατόριο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.