“TOUR FOR TOUR 2023” : Περιοδεια με εκδηλωσεις για την καριερα στον τουρισμο

Διεξαγωγή δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων & συνεντεύξεων υποψηφίων για εργασία στον τομέα του Τουρισμού

Σε Σέρρες, Δράμα, Κοζάνη, Λάρισα, Τρίκαλα και Κομοτηνή

Η εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργανώνει για πρώτη φορά την πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα περιοδεία “TOUR FOR TOUR 2023”,σε έξι πόλεις της Β. Ελλάδας. Η διοργάνωση στοχεύει στην ενημέρωση και δωρεάν εκπαίδευση όσων επιθυμούν να κάνουν καριέρα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Καταρτισμένα στελέχη του χώρου, εκπαιδευτές της καταξιωμένης στον χώρο, AA+Partners και εκπρόσωποι εταιρειών του ξενοδοχειακού κλάδου θα πραγματοποιήσουν κατά τόπους παρουσιάσεις και ομιλίες τόσο για τις προοπτικές σταδιοδρομίας στον τουρισμό αλλά και για τις νέες τάσεις και εξελίξεις που επηρεάζουν την ελληνική αγορά.

Από τις 3 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2023 η  ομάδα του Tour for Tour 2023 ταξιδεύει στις Σέρρες, στη Δράμα, στην Κομοτηνή, στην Κοζάνη, στη Λάρισα και στα Τρίκαλα τόσο για να ενημερώσει για τα νέα δεδομένα αλλά και για να διεξάγει συνεντεύξεις με όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά σε ελληνικούς και πολυεθνικούς ομίλους ξενοδοχείων.

Το ενδιαφέρον και ενημερωτικό πρόγραμμα της κάθε εκδήλωσης περιλαμβάνει δύο δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλους τους συμμετέχοντες. Το πρώτο με εισηγητή τον κ. Ανέστη Αναστασίου, Senior Consultant & Trainer της ΑΑ+ Partners, και θέμα : «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στο χώρο του Τουρισμού». Στην ενότητα αυτή θα δοθεί το στίγμα για τις νέες τάσεις στο χώρο του τουρισμού καθώς και τους παράγοντες και τις απαιτήσεις που θα επηρεάσουν την αγορά εργασίας.

Το δεύτερο σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Διαμαντή, εκπαιδευτή και σύμβουλο της Sentinent με θέμα «Σε ποιόν ανήκει η εργασία σου;».  Στόχος του σεμιναρίου είναι να διερευνηθούν οι τρόποι  με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε επαγγελματικά, πέρα από τις όποιες συνθήκες μέσα στις οποίες εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε.

Στο τελευταίο μέρος της κάθε εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα  να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο  www.training.gr. Συστήνεται η εκ των προτέρων αποστολή του βιογραφικού σημειώματος μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής.

Τονίζεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Επιπρόσθετα, για όσους εγγραφούν στις εκδηλώσεις, προσφέρεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν webinar, λίγες μέρες πριν την ημέρα της εκδήλωσης. Το webinar αυτό θα περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές για τη καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει της εκδήλωσης και των συνεντεύξεων που θα λάβουν χώρα.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδήλωσης σε κάθε πόλη:

 • 14:00-14:45                    Προσέλευση – εγγραφές
 • 14:45-15:00                    Χαιρετισμός – παρουσίαση AA+PARTNERS
 • 15:00-15:45                    Σεμινάριο «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στο χώρο του Τουρισμού» – Ανέστης Αναστασίου, Senior Consultant & Trainer AA+PARTNERS
 • 15:45-16:30                    Σεμινάριο «Σε ποιόν ανήκει η εργασία σου» – Δημήτρης Διαμαντής, εκπαιδευτή και σύμβουλο της Sentinent
 • 16:30-16:45                    Ερωτήσεις-Συζήτηση
 • 16:45-17:00                    Coffee Break
 • 17:00-18:00                    Εταιρικές Παρουσιάσεις
 • 18:00-21:00                    Διεξαγωγή Συνεντεύξεων

Πρόγραμμα περιοδείας TOUR FOR TOUR 2023:

 • ΣΕΡΡΕΣ             ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     3/2/2023          Elpida Resort & Spa
 • ΔΡΑΜΑ             ΣΑΒΒΑΤΟ         4/2/2023           Hydrama Grand Hotel
 • ΚΟΜΟΤΗΝΗ    ΚΥΡΙΑΚΗ          5/2/2023           Chris & Eve Mansion Hotel
 • ΚΟΖΑΝΗ           ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    10/2/2023        Κοβεντάρειος Δημοτική

Βιβλιοθήκη Κοζάνης

 • ΛΑΡΙΣΑ             ΣΑΒΒΑΤΟ          11/2/2023        Grecotel Larissa Imperial
 • ΤΡΙΚΑΛΑ           ΚΥΡΙΑΚΗ           12/2/2023        Gallery Art Hotel

AA+ Partners

Η AA+Partners κατέχει μια σφαιρική και σε βάθος προσέγγιση του ανθρώπου ως κεντρικού παράγοντα αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από την ίδρυση της το 2001, η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση προσωπικού και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες: AA+ Partners, κ. Βασιλική Κουτσουμπή, 2310476020, [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.