Τωρα προιοντα και δεματα απο και προς Βουλγαρια και Ρουμανια σε 24 ωρες!!!

Ο κάθετος άξονας Κομοτηνή-Μακάζα είναι γνωστό ότι μας έφερε χιλιάδες τουρίστες από Βουλγαρία και Ρουμανία, κι εξίσου γνωστό είναι ότι λύτρωσε από την πολύωρη οδήγηση πληθώρα φοιτητών στα πανεπιστήμια των μεγάλων πόλεων της Νότιας Βουλγαρίας που αντί έξι με εξήμισι ώρες από το Τελωνείο Ορμενίου αρκούνται πλέον στην οδήγηση μέχρι Φιλιππούπολη τουλάχιστον δύο με δυόμιση ωρών.

Ο κάθετος άξονας αν διευκόλυνε όμως την κυκλοφορία ανθρώπων, διευκολύνει πoλύ περισσότερο την κυκλοφορία προϊόντων και αγαθών. Ενάμιση έτσι χρόνο μετά τη λειτουργία του έχουμε και την πρώτη εταιρεία ταχυμεταφορών προς τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, την ECONT EXPRESS, η οποία παραλαμβάνει, παραδίδει και αποστέλλει εμπορεύματα, δέματα και φακέλους από την Ελλάδα και προς ή από αυτές τις χώρες εντός 24 ωρών!!!

Ποιοι επαγγελματίες προέβησαν στην εξαιρετική κίνηση; Οι Λέφογλου και Μπασδάνης που διατηρούν το ομώνυμο Μεσιτικό-Ασφαλιστικό Γραφείο επί της Ορφέως 32 και Δημοκρίτου 2 γωνία, συμπληρώνοντας τις μέχρι τώρα προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Ρουμανία-Βουλγαρία, προς και από και ό,τι δέμα σε πρώτη φάση θέλουν οι μανούλες ν’ αποστείλουν στα παιδιά τους-φοιτητές, πάραυτα η παράδοση και η παραλαβή εντός 24 ωρών!!!

Λυτρωτικό!!! Και όχι για τις μανούλες μόνον, αλλά για κάθε είδους αγαθό και υπηρεσίες!!!

Πάραυτα!!!

Info:

Μεσιτικό-Ασφαλιστικό γραφείο Λέφογλου-Μπασδάνη, Υπεύθυνη: Νεντιάλκα Ιβάνοβα, Ορφέως 32 και Δημοκρίτου 2, τ. 25310 80033

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.