Το Ξενοδοχειο “Anatolia” γιορταζει τον Αγιο Βαλεντινο με ερωτευμενους αλλα και  οσους επιθυμουν να ερωτευτουν

Ένα άκρως «ερωτεύσιμο» μενού περιμένει εσάς και το άλλο σας μισό

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» λέει ο σοφός λαός και μια και η ημέρα των ερωτευμένων είναι προ των πυλών, τι καλύτερο από το να την γιορτάσουμε εμπιστευόμενοι τους «ειδικούς» των ωραίων γεύσεων.

Το ξενοδοχείο “Anatolia”, στο κέντρο της Κομοτηνής, δηλώνει το «παρών» σε όλες τις σημαντικές και ξεχωριστές στιγμές μας και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον «κανόνα» αυτόν.

Ειδικά λοιπόν για την ημέρα των ερωτευμένων, ο σεφ του ξενοδοχείου ετοίμασε για εμάς και το άλλο μας μισό, ένα άκρως «ερωτεύσιμο» μενού, τεσσάρων πιάτων και ενός welcome drink που θα μας εντάξει στο πνεύμα της βραδιάς.

Η αρχή θα γίνει με σούπα σελινόριζας βελουτέ, με καβουρντισμένα φουντούκια, λάδι μαύρης τρούφας, τηγανητό crispy πράσο ζουλιέν και κρουτόν φυσικά σε σχήμα καρδιάς, για να ακολουθήσουν «κουταλάκια» γεύσεων με ταρτάρ σολομού με μάνγκο, τσίλι, τζίντζερ, lime, λεμόνι, ανθό αλατιού και ταρτάρ γαρίδας με μους γουακαμόλε, βρώσιμα λουλούδια και φύλλα καπουτσίνο, σε αρωματισμένη κρέμα γάλακτος από ξύσμα εσπεριδοειδών.

Για κυρίως πιάτο οι προτάσεις είναι δύο με στόχο εκτός από συναισθήματα, να μοιραστούμε ίσως και γεύσεις. Για τους λάτρεις των θαλασσινών ραβιόλι γαρίδας με σάλτσα με bisque, tartufo Frutii di mare αχνιστά, πουρέ σελινόριζας, κρέμα σαφράν-lime, tuile παρμεζάνας και βρώσιμα λουλούδια, ενώ για όσους αγαπούν το κρέας η επιλογή τους συνίσταται σε εξαιρετικό φιλέτο μόσχου με πουρέ κολοκύθας, σωτέ σπαράγγια, ψημένο μανιτάρι αρωματισμένο από δενδρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο σε σάλτσα μαδέρα.

Και επειδή ο έρωτας ομολογουμένως γλυκός, το επιδόρπιο περιλαμβάνει Ganache gianduja σε σχήμα καρδιάς namelaka λευκής σοκολάτας, κόκκικο γλάσο, σορμπέ μάνγκο, χώμα μαύρου μπισκότου, κροκάν φιστικιού και «σφραγίδες» σοκολάτας έκπληξη!

Για τους ερωτευμένους λοιπόν που επιθυμούν να γιορτάσουν αλλά και για όσους επιθυμούν να ερωτευτούν, το  “Anatolia” σας περιμένει.

Info:

Valentine’s Day στο Ξενοδοχείο “Anatolia”

Αγχιάλου 53, Κομοτηνή

Τηλέφωνο κρατήσεων: 25310 36242

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.