Το τσαι ««TUVUNU» βραβευτηκε στη ΔΕΘ απο τον Υπουργο Αναπτυξης

Με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Νέα ΚΑΠ: Καινοτομία και Ανάπτυξη στην Ελληνική Γεωργία», την οποία διοργάνωσε το ΥπΑΑΤ, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο υπουργός βράβευσε βράβευσε επιστήμονες, αγρότες, συνεταιρισμούς και καινοτόμους επιχειρηματίες του αγροδιατροφικού τομέα, ενώ κατά την παρουσίαση των καινοτόμων αγροτών, συνεταιρισμών και επιχειρηματιών ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα είναι όλοι τους προσκεκλημένοι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να τιμηθούν για τη διάκριση και την επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροδιατροφικό τομέα. Μεταξύ των έντεκα καινοτόμων επιχειρήσεων που τιμήθηκαν στην εκδήλωση ήταν και τρεις από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Συγκεκριμένα απέδωσε τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Αγίου Αθανασίου Δράμας κ. Παναγιώτη Αθανασιάδη για τη συμβολαιοποιημένη καλλιέργεια ροδιάς και την επιτυχημένη δράση στη μεταποίηση και εξαγωγή πιστοποιημένου φυσικού χυμού ροδιού, τον εκπρόσωπο της εταιρείας «TUVUNU» κ. Δημήτρη Κρις, μια επιχείρηση που παράγει σε πρωτότυπη συσκευασία ρόφημα με τσάι του βουνού και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής, Επεξεργασίας, Εμπορίας Σκόρδου Βύσσας κ. Αναστάσιο Γιακμογλίδη για τις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας και συσκευασίας του παραδοσιακού αυτού αγροτικού προϊόντος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.