«Tο Σπιτι του γλυκου». Προτασεις για γαμους και βαπτισεις

Η κρίση μας φέρνει πιο κοντά. Iδιαίτερα αυτή την εποχή που όλα ανθίζουν είναι δύσκολο κανείς να παραβλέψει το υπέροχο συναίσθημα του έρωτα. Είναι η εποχή που πολλοί σκέφτονται το γάμο, ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες κάνουν τους ανθρώπους να υπολογίζουν το καθετί. Η νέα προσφορά από το «Σπίτι του γλυκού» έρχεται να προσθέσει στη διαδικασία οργάνωσης του γάμου αλλά και της βάπτισης με νέες προτάσεις και ιδέες.
Η εταιρία «Το Σπίτι του Γλυκού» ιδρύθηκε το 1992. Σήμερα η εταιρία, μετρά τέσσερα σημεία πώλησης σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, ενώ πρόσφατα δημιούργησε μονάδα παρασκευής φαγητού, και πλέον δραστηριοποιείται και στο τομέα του Catering με επιτυχία, καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου διοργανώσεις γάμων και λοιπών εκδηλώσεων στη περιοχή μας.

Ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διοργάνωση του γάμου

Ο γάμος είναι η επικύρωση της αμοιβαίας αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων, που αποφασίζουν να πορευθούν, μαζί, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το «Σπίτι του γλυκού» προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διοργάνωση του γάμου, απαλλάσσοντας σας από πολύπλευρες και χρονοβόρες διαδικασίες προετοιμασιών, εξοικονομώντας για σας χρόνο και χρήμα. Η επιχείρηση προτείνει υπέροχα πλήρη μενού, με επιλογή από μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, barbeque, ζεστών και κρύων πιάτων καθώς και επιδορπίων.
Τα μενού περιλαμβάνουν ποιοτικά εδέσματα από την ελληνική αλλά και τη διεθνή κουζίνα. Όλα αυτά, δοσμένα με φινέτσα και φαντασία. Η επιχείρηση αναλογιζόμενη τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που διανύουμε, προτείνει στους μελλόνυμφους μενού που ξεκινούν από 15€ το άτομο και επιπλέον προσφέρει ένα 3ήμερο ταξίδι για όσους επιλέξουν το catering και τη γαμήλια τούρτα.

Προτάσεις catering και λίστα γλυκών εδεσμάτων για βάπτιση

Το μυστήριο της βάπτισης αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο ξεχωριστή στιγμή στο ξεκίνημα της ζωής κάθε ανθρώπου. Μια στιγμή που η οικογένεια θέλει να μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αν θέλετε να δώσετε την επισημότητα που αρμόζει στην εισαγωγή ενός νέου μέλους στους κόλπους της Εκκλησιάς, το «Σπίτι του γλυκού» προσφέρει μια μοναδική λίστα γλυκών εδεσμάτων, καθώς και προτάσεις για catering στον προαύλιο χώρο, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο, σε τιμές που ξεκινούν από 7€ το άτομο.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.