Το νεο Κεντρο Παραγγελιων και Παραλαβων της ΙΚΕΑ στην Κομοτηνη ανοιξε τις πορτες του

«Το δέκα το καλό» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το νέο Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών της ΙΚΕΑ που άνοιξε χθες τις πόρτες του στην Κομοτηνή για την εξυπηρέτηση των πελατών που βρίσκονται σε περιοχές μακριά από τα υπάρχοντα καταστήματα της αλυσίδας.
 
Και αυτό καθώς το νέο Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών της ΙΚΕΑ αποτελεί το δέκατο κατάστημα της αλυσίδας του Ομίλου FOURLIS στην Ελλάδα και μόλις το πέμπτο Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβής μετά από αυτά της Ρόδου, της Πάτρας, των Χανίων και του Ηρακλείου.

Το νέο κατάστημα της Κομοτηνής χθες άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του, τελώντας τον καθιερωμένο αγιασμό, δια του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, ο οποίος ευλόγησε τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό του καταστήματος και ευχήθηκε καλό ξεκίνημα σε όλους. Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσε και ο σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής κ.Μέτσο Τζεμαλή.

 

Όπως εξήγησε ο υπεύθυνος του Κέντρου της Κομοτηνής κ. Γεράσιμος Καμιτσάκης, τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ αφορούν σ’ ένα κόνσεπτ που σκέφτηκε και υλοποίησε η εταιρεία βλέποντας πως πολλοί από τους πελάτες της δεν έχουν πρόσβαση στα μεγάλα καταστήματα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται προσπάθεια και μεγάλα κόστη για να τα επισκεφτούν, αλλά και μετά, αφού αποκτήσουν προϊόντα, να τα μεταφέρουν στους τόπους διαμονής τους. Έτσι όπως υπογράμμισε ο κ. Καμιτσάκης η εταιρεία έκρινε ότι πρέπει να ανοίξει κάποια υποκαταστήματα, τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών, τα οποία επί της ουσίας αποτελούν «μικρούς εκθεσιακούς χώρους, με 1000 έως 1500 κωδικούς προϊόντων, οι οποίοι όμως συνοψίζουν όλη την γκάμα των προϊόντων της ΙΚΕΑ».
 
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος των ΙΚΕΑ στην πόλη μας, 350 τ.μ. αποτελείται από πέντε δωμάτια, πέντε βασικά κόνσεπτ της εταιρείας όπως εξήγησε ο υπεύθυνος του καταστήματος που περιλαμβάνουν το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο, το καθιστικό και την κουζίνα, ενώ το προσωπικό του καταστήματος, το οποίο αυτή τη στιγμή αριθμεί δέκα άτομα με προοπτικές ανάπτυξης όπως τόνισε ο κ. Καμιτσάκης, είναι έτοιμο για την εξυπηρέτησή σας.
 
Στο νέο κατάστημα ΙΚΕΑ της πόλης μας, το οποίο βρίσκεται στο 3ο χλμ Εθνικής Οδού Κομοτηνής –Αλεξανδρούπολης και λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 π.μ. – 21.00 μ.μ και Σάββατο 10.00 π.μ.- 20.00 μ.μ., μπορείτε ωστόσο να βρείτε όλους τους κωδικούς των προϊόντων ΙΚΕΑ, να παραγγείλετε όποιον κωδικό επιθυμείτε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα το αργότερο μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες ή στον χώρο σας με μία μικρή επιβάρυνση.

Κλείνοντας, όπως τόνισε ο κ. Καμιτσάκης, το υποκατάστημα της Κομοτηνής ακολουθεί τις διαδικασίες και το πρόγραμμα των μεγάλων καταστημάτων σε οποιεσδήποτε αλλαγές προκύψουν, ενώ το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών της Κομοτηνής ετοιμάζει στο εγγύς μέλλον διάφορες εκδηλώσεις αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.