Tο νεο καταστημα ZAKCRET sports στην Κομοτηνη ειναι γεγονος! 

Πληθώρα από επώνυμα brands με προσφορές γνωριμίας -20% στις 13 & 14 Οκτωβρίου

Μετά από 48 χρόνια εμπειρίας, ως αυθεντική και αξιόπιστη εταιρία καταστημάτων αθλητικών ειδών, στον χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου το φυσικό κατάστημα ZAKCRET sports στην Κομοτηνή, στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, είναι γεγονός. Oι κάτοικοι της Κομοτηνής, αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια πληθώρα από επώνυμα brands για τον άνδρα, τη γυναίκα και τα παιδιά σε προσιτές τιμές που συνάδουν με την άριστη εξυπηρέτηση, ενός υπερσύγχρονου, νεανικού και άνετου χώρου. 

#Only_for_Komotini 

Καλωσορίζουμε τους κατοίκους της Κομοτηνής στο νέο φυσικό μας κατάστημα στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis με -20% έκπτωση στις 13 & 14 Οκτωβρίου για να γνωρίσουν τον νέο, σύγχρονο και μοντέρνο χώρο μας, να δοκιμάσουν τα κορυφαία sports, athletic leisure, lifestyle και premium brands, απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα των ZAKCRET sports. Τα πρωτοποριακά digital experiences, social interactions και sustainable στοιχεία των ZAKCRET sports θα σε μαγέψουν! Επωφελήσου και διάλεξε τα αγαπημένα σου brands με -20% έκπτωση για να  «απογειώσεις» το αθλητικό & lifestyle look σου! 

“ALL FOR YOU” 

Last but not Least! Mην ξεχάσεις να εγγραφείς στο πρόγραμμα ZAKCRET «ALL FOR YOU» στο https://allforyou.zakcret.gr στο οποίο κερδίζεις πόντους με τις αγορές σου σε κάθε κατάστημα ZAKCRET sports, Sneaker Cage, Outlet Center αλλά και στα e-shops zakcret.gr, sneakercage.gr, district75.gr και outletcenter.gr. Μπορείς να μαζεύεις πόντους και να κερδίζεις δωροεπιταγές, να διπλασιάζεις πόντους από συγκεκριμένα είδη, να ενημερώνεσαι για ευκαιρίες, να μπαίνεις στο μεγάλο sports club και να μαθαίνεις πρώτος για νέες κυκλοφορίες αλλά και μοναδικά sports events. Ακόμα να κάνεις εγγραφή;  

Κάθε αγορά στα ZAKCRET sports σε φέρνει πιο κοντά στην ποιότητα! 

Μη χάσεις την ευκαιρία σου! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.