Το νεο Brunch Menu του “Away The New Era”

Ιδανικές γευστικές επιλογές για κάθε ουρανίσκο

Ιδανικό brunch είναι για κάποιους οι λαχταριστές ομελέτες, για άλλους πληθωρικά σάντουιτς ή French toast, ενώ για τους λάτρεις των γλυκών γεύσεων περιλαμβάνει απαραιτήτως pancakes με πραλίνα και διάφορα συνοδευτικά. Για όσους δε «τιμούν» την παράδοση του brunch σε ώρες πιο μεσημβρινές επιλέγουν γεύσεις πιο χορταστικές και πιο κοντά σε ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα περιλαμβάνει το νέο μενού brunch, του “Away The New Era” που αύριο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου παρουσιάζει τις νέες του προτάσεις δια χειρός του Σεφ Σάββα Σμάλη, που έχει βάλει την υπογραφή του στα πιο εμπνευσμένα πιάτα στα διασημότερα εστιατόρια της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο.

Το μενού προσφέρει επιλογές για όλους τους ουρανίσκους από το διαχρονικό Croque Madam, στα Bao bans που κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των Ελλήνων, μπαγκέτες με παστράμι, Caprese αλλά και την αυθεντική ceasar’s συνταγή, pancake αλά Λονδίνο, με χαρακτηριστικά προϊόντα του κλασικού βρετανικού πρωινού, και φυσικά πληθώρα γλυκών επιλογών pancake για να επιλέξετε.

Και όλα αυτά συνοδεία πληθώρας επιλογών σε ροφήματα και specialty καφέ για να συνοδέψετε κάθε σας επιλογή.

Το μόνο που απαιτείται είναι χρόνος για να τα απολαύσετε με το πάσο σας, σε ένα «τεμπέλικό», ή και όχι, πρωινό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.