Το Marsipo συνταξιδιωτης στα πρωτα βηματα της γονεικοτητας

Εγκαίνια για το Κέντρο Κύησης, Τοκετού και Γονεϊκότητας της Φωτεινής Σαταμέτου

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους μέλλοντες και τους νέους γονείς αποτελεί το Κέντρο Κύησης, Τοκετού και Γονεϊκότητας «Marsipo» που άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα σύμμαχο στα πρώτα βήματα της γονεϊκότητας.

Τα εγκαίνια του Κέντρου πραγματοποιήθηκαν στο φιλόξενο χώρο της οδού Μαρωνείας 46Α, με την μαία Φωτεινή Σαταμέτου να υποδέχεται στο χώρο φίλους αλλά και πελάτες, κάνοντας αυτή την έναρξη μα μεγάλη γιορτή.

Το Κέντρο έχει μια συνολική προσέγγιση για τους νέους γονείς, από την προετοιμασία τους με μαθήματα και τεχνικές για να μειώσουν το άγχος πριν και κατά τη διάρκεια της γέννας, αλλά και στα πρώτα τους βήματα με το νέο τους μωρό.

Και μετά τον τοκετό όμως, υπάρχουν δυνατότητες συμβουλευτικής, ενώ γίνονται και μαθήματα βρεφικού μασάζ, με το πρόγραμμα ΙΑΙΜ να συνδυάζει μαλάξεις ινδικού, σουηδικού μασάζ και ρεφλεξολογίας προσαρμοσμένες στα βρέφη.

Τα βλέμματα βέβαια τράβηξε το πρώτο Baby Spa στην Κομοτηνή, με Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση ασφάλειας προς τα βρέφη και τα παιδιά έως 2 ετών, με τις συνεδρίες της μισής ώρας να βοηθούν στη βελτίωση του ύπνου τους, την ενίσχυση και ανάπτυξη των μυών τους, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε μια μοναδική χαλαρωτική εμπειρία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.