Το κοινο της Αθηνας γνωριζεται με «Μοναδικες Γευσεις απο την ΑΜΘ»

Άνοιξε τις πόρτες της η έκθεση τροφίμων και ποτών των Επιμελητηρίων στο Μετρό Συντάγματος

Την ευκαιρία να «γνωριστεί» με προϊόντα της περιοχής μας έχει το κοινό της πρωτεύουσας στην έκθεση με τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη». Η έκθεση τροφίμων και ποτών που διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ, ήδη καταγράφει μεγάλη προσέλευση, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, όπου μετέβη στην Αθήνα για τις ανάγκες της έκθεσης υπογράμμισε πως πρόκειται  για μια σημαντική κίνηση, καθώς το μετρό του Συντάγματος είναι ένας από τους χώρους της πρωτεύουσας με την περισσότερη κίνηση. «Είναι μια ευκαιρία που δίνεται στις επιχειρήσεις μας από τα επιμελητήρια για να γνωρίσουν οι Αθηναίοι τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που διαθέτει η περιοχή μας. Η προσέλευση είναι μεγάλη, γιατί ακριβώς είναι ο πιο πολυσύχναστος σταθμός του Μετρό στην πρωτεύουσα και τα περίπτερά μας είναι σε πολύ κεντρικό σημείο του σταθμού, οπότε το κοινό επισκέπτεται τα περίπτερά μας. Οι εκθέτες μας είναι πολύ αισιόδοξοι αλλά και πολύ ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία. Όπως και να έχει είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις επιχειρήσεις του τόπου μας» υποστήριξε ο ίδιος.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση ήταν προγραμματισμένο να εγκαινιαστεί στις 8 Μαρτίου, ωστόσο λόγω των κινητοποιήσεων για το δυστύχημα στα Τέμπη, η έναρξή της μετατέθηκε για την Πέμπτη 9 Μαρτίου. Έτσι από χθες στις 10.00 το πρωί το κοινό της πρωτεύουσας έχει την ευκαιρία, να περιηγηθεί, να δει, να γευτεί, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις να αγοράσει προϊόντα από τις επιχειρήσεις της ΑΜΘ που φιλοξενούνται τα περίπου 30 περίπτερα της έκθεσης. Ανάμεσά τους και πάνω από 15 επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Ροδόπη και εκθέτουν διαφορετικά προϊόντα η κάθε μια. 

Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου ΑΜΘ και χρηματοδοτείται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας. Θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και το ωράριο της είναι από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.