Το Κεντρο Ξενων Γλωσσων Μy School ειναι το σχολειο μας!

Η εμπειρία μας και η εκπαιδευτική μας μέθοδο εγγυάται την επιτυχία

Για εμάς στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μy School η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν είναι απλά ένα ακόμη προσόν, αλλά ένα νέο παράθυρο στον κόσμο της γνώσης.

Γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε οι καταξιωμένοι καθηγητές μας να επιμορφώνονται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρών, και να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μy School μπορούμε να εγγυούμαστε από το 2005 σίγουρη επιτυχία σε όλες τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας, όλων των επιπέδων για Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά.

Με τη χρήση οπτιακουστικών μέσων και νέων τεχνολογιών, παρέχουμε στους μαθητές μας τα σύγχρονα ερεθίσματα για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και με τα συχνά τεστ προσομοίωσης είμαστε σε θέση να αξιολογούμε την πρόοδο των μαθητών.

Στα ολιγομελή μας τμήματα φροντίζουμε να αναπτύσσουμε το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των μαθητών συμβάλλοντας στην υγιή κοινωνικοποίησή τους.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μy School προσαρμοζόμαστε στο φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας όλων μας, είτε πρόκειται για παιδιά, εφήβους, φοιτητές, εργαζόμενους.

Θα μας βρείτε στο Κεντρικό μας Εκπαιδευτήριο επί της Καρόλου Κουν 7 & Οδυσσέα Ελύτη, πίσω από το 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής και πλέον στο Παράρτημά μας στην Αίγειρο.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 10.30 μέχρι τις 13.30 και από τις 19.00 μέχρι της 21.30 στο Κεντρικό μας Εκπαιδευτήριο και τις ίδιες μέρες από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 στο Παράρτημα Αιγείρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.