Το καλλιτεχνικο προγραμμα της Λευκης Νυχτας

Μάγοι, ξυλοπόδαροι, συναυλίες, party με Dj και χορευτικά δρώμενα θα ξεσηκώσουν τους δρόμους της πόλης

Ο Δήμος Κομοτηνής μέσω της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής, Την Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, τον Σύλλογο Ένδυσης και Υπόδησης Κομοτηνής και Περιφέρειας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, επιμελήθηκαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στην πόλη μας.

Από νωρίς το απόγευμα, ο Μάγος Roger και η ομάδα του, θα περιφέρονται με ξυλοπόδαρους και διάφορες γνωστές φιγούρες στους εμπορικούς δρόμους και θα καταλήξουν στην πλατεία για ένα σώου με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και σαπουνόφουσκες.

Στους δρόμους της πόλης, θα περιφέρεται ακόμη η μπάντα κρουστών δρόμου “Paranue”

  • Στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Ειρήνης, θα γίνουν χαιρετισμοί για το 8ο Περπάτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών και φίλων «Δύναμη Ψυχής» για την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του στήθους, στους δρόμους της πόλης.
  • Στις 6.45 μ.μ., στον ίδιο χώρο, ένα χορευτικό δρώμενο από το γυμναστήριο Action club
  • Το περπάτημα θα αρχίσει στις 7 μ.μ. και θα προπορεύεται η μπάντα του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου της πόλης.
  • Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης: Συναυλία με το συγκρότημα “Endless Stream”.
  • Στις 8 μ.μ., στη συμβολή των οδών Ορφέως και Φιλικής Εταιρείας (βαρέλι του τροχονόμου): Συναυλία με το συγκρότημα «Όπως παλιά».
  • Στις 8.30 μ.μ., στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Μ.Μ. Βασιλείου: Συναυλία με το συγκρότημα του Γιώργου Σεργκενλίδη
  • Στις 8.30 μ.μ., στην οδό Βασ. Παύλου: Συναυλία με το συγκρότημα “Soul Made”

Στις οδούς Βενιζέλου και Ερμού, θα υπάρχουν Party στο δρόμο με DJ, όπως και στη συμβολή των οδών Παρασίου και Μ.Μ. Βασιλείου όπου θα υπάρχουν και ποδήλατα γυμναστικής από τα γυμναστήρια της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.