Το “Giorgos Antoniadis Photography” ανανεωθηκε και το γιορταζει

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου με μία υπαίθρια γιορτή γεμάτη δώρα και εκπλήξεις

Νέα όψη απέκτησε το φωτογραφικό στούντιο “ Giorgos Antoniadis Photography” του Γιώργου Αντωνιάδη και της ομάδας του στον κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της Βενιζέλου.

Και επειδή κάθε νέα αρχή είναι ευκαιρία γιορτής η ομάδα του στούντιο αποφάσισε να γιορτάσει παρέα με όλους όσους διαχρονικά εμπιστεύονται τις ωραιότερες και πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής τους κυριολεκτικά στα χέρια και τα φωτογραφικά τους «κλικ».

Αυτήν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ στον χώρο του καταστήματος θα στηθεί μια μικρή γιορτή, με εδέσματα, μουσική αλλά και πλούσια δώρα και μάλιστα πρακτικά όπως οι προσφορές που θα «τρέχουν» αποκλειστικά την ημέρα της γιορτής και αφορούν σε πακέτα γάμου με έκπτωση 150 ευρώ.

Οι προσφορές της ημέρας περιλαμβάνουν επίσης το δώρο της προσωποποιημένης κούπας, με  κάθε παραγγελία αξίας άνω των 10 ευρώ, καθώς και την έκπτωση 10 ευρώ σε κάθε πακέτο εκτύπωσης 100 φωτογραφιών 10x15cm.

Παράλληλα στα social media του “Giorgos Antoniadis Photography” «τρέχει» ήδη διαγωνισμός με πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων Photo Book με 40 φωτογραφίες της επιλογής σας, σετ γραφείου (1 κούπα + 1 σουβέρ + 1 mousepad) με εκτύπωση της επιλογής σας, back pack (τσαντάκι γυμναστηρίου) και shopping bag λινή (τσάντα για ψώνια) με εκτύπωση της επιλογής σας, καθώς και μαξιλάρι λινό με εκτύπωση της επιλογής σας.

Το “Giorgos Antoniadis Photography” γιορτάζει τον νέο του εαυτό και προσκαλεί παλαιότερους και νέους φίλους να γεμίσουν από κοινού το πρώτο φωτογραφικό άλμπουμ της νέας τους εποχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.