Την κατανομη θεσεων για οδηγους και συνοδους σχολικων λεωφορειων ενεκρινε το υπουργειο Παιδειας

8 συνολικά οι θέσεις για Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής σε Δράμα και Κομοτηνή

Την κατανομή προσλήψεων προσωπικού (οδηγών-συνοδών) ΙΔΟΧ που θα στελεχώσουν σχολικά λεωφορεία Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης εξέδωσε χθες το ΥΠΑΙΘ για το σχολικό έτος 2020-21.

Οι προσλήψεις οδηγών και συνοδών στα σχολικά λεωφορεία των ειδικών σχολείων θα γίνουν μετά και την έγκριση που πήραν με απόφαση από τις 16-7-2020 της ΠΥΣ 33/2006 για την έγκριση κίνησης διαδικασιών πλήρωσης α) τεσσάρων χιλιάδων δέκα πέντε (4015) θέσεων τακτικού προσωπικού, β) εκατόν σαράντα πέντε(145) δικηγόρων-νομικών συμβούλων με σχέση έμμισθης εντολής αορίστου χρόνου και γ) για την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης εκατόν είκοσι τριών (123) ατόμων εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου» με την οποία αποφασίστηκε και εγκρίθηκε η πρόσληψη 39 υπαλλήλων ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ειδικότητας ΔΕ Οδηγών και 41 υπαλλήλων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ειδικότητας ΔΕ Συνοδών.

Σύμφωνα  με την κατανομή θέσεις προβλέπονται και για σχολικές μονάδες της ΑΜΘ. Συγκεκριμένα προβλέπεται η πλήρωση από μια θέση ειδικότητας ΔΕ Οδηγών στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Δράμας, στο ΕΕΕΕΚ Δράμας, στο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Κομοτηνής και στο ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής. Επίσης προβλέπεται από μια θέση ειδικότητας ΔΕ Συνοδών στις ίδιες εκπαιδευτικές δομές.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η προκήρυξη αναμένεται να τρέξει σύντομα.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.