Τηλεδιασκεψη των Σωματειων της ΟΕΒΕΣ με την ΓΣΕΒΕΕ

Τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας στο μικροσκόπιο

Την Τετάρτη  3 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεργασία των Προέδρων των Σωματείων – Πρωτοβάθμιων Ενώσεων του Νομού Ροδόπης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, με το Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργο Καββαθά. Τα σωματεία του Νομού Ροδόπης εκπροσώπησαν 25 Πρόεδροι – Εκπρόσωποι σωματείων.
 
Την ΓΣΕΒΕΕ εκπροσώπησαν, εκτός του Προέδρου της, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Νικολόπουλος Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Βαφειαδάκης Ιωάννης, καθώς και οι επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.       
 
Στην συνάντηση  αυτή έκαναν την τοποθέτησή τους, ο δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιάννης Γκαράνης και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Αντώνης Γραβάνης.
 
Πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, διάρκειας περίπου τριών ωρών, κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, όπως αυτά προέκυψαν και προκύπτουν κατά τη διάρκεια της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε. Ενδεικτικά συζητήθηκαν θέματα όπως: τραπεζικό σύστημα / ρευστότητα, δανειοδοτήσεις από το κράτος, όπως η επιστρεπτέα προκαταβολή, μείωση φορολογίας, επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών και δράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.