Thread Earthy Shopping: Η νεα επιλογη για βιωσιμη μοδα στην Κομοτηνη

Μεταξωτά αξεσουάρ και ανδρικά και γυναικεία ρούχα από τα βαμβάκια της Ροδόπης

Μια νέα εποχή στον χώρο της μόδας  κηρύσσει το κατάστημα Thread Earthy Shopping  που άνοιξε τις πόρτες του την Τρίτη 2 Απριλίου στην οδό Σοφίας Βέμπο 17, εμπλουτίζοντας τις επιλογές στην αγορά της Κομοτηνής.

To Thread Earthy Shopping αναδεικνύει την έννοια της βιώσιμης μόδας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγορών με προϊόντα υψηλής ποιότητας που σέβονται το περιβάλλον και προάγουν την τοπική οικονομία. Όσοι το επισκεφτούν  θα βρουν μια επιλογή ρούχων και αξεσουάρ που αποτελούνται αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες, όπως το βαμβάκι, το μετάξι και το μαλλί ζωντανή απόδειξή  ότι στο  Thread Earthy Shopping, η εστίαση δεν είναι μόνο στο στυλ και την εμφάνιση αλλά και στην ποιότητα και την προέλευση των υλικών.

Το νέο  κατάστημα προσφέρει δύο κύριες σειρές προϊόντων τα μεταξωτά αξεσουάρ που παράγει η οικογένεια Κουρούδη από ελληνικό μετάξι Σουφλίου εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και βαμβακερά ρούχα για άνδρες και γυναίκες της νέας εταιρίας που έχουν  δημιουργήσει τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια και  προέρχονται από τα βαμβακοχωράφια της Ροδόπης.

Όλα τα  προϊόντα του Thread Earthy Shopping κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Βόρειο Ελλάδα και αποτελούνται από 100% ελληνικό προϊόν σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Thread Earthy Shopping  κ. Εμμανουέλα Κουρούδη. Μάλιστα η ίδια εξήγησε πως το επόμενο διάστημα αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση της σειράς ρούχων.

Με ανυπομονησία και με την καλύτερη διάθεση εξυπηρέτηση και γνώση για την μόδα ανυπομονούν να υποδεχτούν το αγοραστικό  κοινό της πόλη στο Thread Earthy Shopping.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.