Θεση διανομεα για 2 μηνες στο ΕΛΤΑ Σαπων

Αιτήσεις μέχρι 4 Φεβρουαρίου

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα ΕΛΤΑ για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου διάρκειας 2 µηνών πλήρους απασχόλησης, ενός ατόμου Δ.Ε. ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών των υπηρεσιακών λειτουργιών που εδρεύουν στις Σάπες Ροδόπης.

Απαιτούμενα προσόντα

Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωµα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης ή µεταδευτεροβάθµιας εκπαίδευσης της ηµεδαπής, ή άλλος ισότιµος τίτλος σχολικής µονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.
 
Άδεια οδήγησης µοτοσικλέτας κατηγορίας Α΄ (σταδιακής πρόσβασης), εκτός του µοτοποδηλάτου, η οποία να είναι σε ισχύ.
 
Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των µονάδων που συγκεντρώνουν, οι µόνιµοι κάτοικοι των δήµων του Νοµού Ροδόπης, όπου προκηρύσσονται οι θέσεις, λόγω παραµεθορίου και έπειτα έπονται οι µη. Για την απόδειξη του κριτηρίου της εντοπιότητας, θα πρέπει να κατατεθεί βεβαίωση µόνιµης κατοικίας πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο µηνών από την ηµεροµηνία έναρξης της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων) του οικείου ∆ήµου, µε την οποία να βεβαιώνεται ότι ο υποψήφιος είναι µόνιµος κάτοικος του δήµου αυτού.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την Ειδικότητα ∆Ε ∆ΙΑΝΟΜΕΩΝ θα πρέπει να καταθέσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά σε φωτοαντίγραφο, χωρίς επικύρωση.
 
1. Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, στην οποία εκτός της Ειδικότητας θα δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυµα πρόσληψης κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και ότι το αµέσως προηγούµενο δωδεκάµηνο δεν απασχολήθηκαν σε ∆ηµόσια Υπηρεσία ή Νοµικό Πρόσωπο του άρθρου 14, παρ.1 του Ν.2190/94 µε την ιδιότητα του εποχικού εργαζόµενου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνοµικής Ταυτότητας, ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρµόδιας αρχής ή των κρισίµων σελίδων του διαβατηρίου (δηλαδή αυτών που αναφέρονται ο αριθµός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου).
3. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών .
4. Ισχύουσα άδεια οδήγησης µοτοσικλέτας κατηγορίας Α΄
5. Τα απαραίτητα για την απόδειξη της εµπειρίας δικαιολογητικά.
 
Ανώτατο όριο εµπειρίας: 60 ακέραιοι µήνες
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µαζί µε τα σχετικά δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε πάλι ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:
 
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. Κ. Σαπών, Βραδέλη ∆ηµητρίου 8, 693 00 Σάπες, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π∆5.3 /369/ 311.31/27.01.2020, (τηλ. επικοινωνίας: τηλ. 25320 22097)
Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι 6 ηµέρες και λήγει στις 4 Φεβρουαρίου 2020.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A89%CE%9E%CE%92%CE%9F%CE%A1%CE%A12-%CE%9A%CE%A7%CE%97?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.