Θεσεις διδασκοντων

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στα πλαίσια υλοποίησης έργων του 3ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και πιο συγκεκριμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΕΠΕΑΕΚ II» με τίτλο «Αναμόρφωση Προπτυχιακών Προγραμμάτων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης», αποφάσισε να καλύψει τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων, χειμερινού και εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2007 – 2008, με διδάσκοντα του Π.Δ. 407/80.

Τα μαθήματα (επιλογής) είναι:

•Γραμμική Άλγεβρα

•Θεωρία Ομάδων

Απαραίτητο τυπικό προσόν για την πρόσληψη διδάσκοντος του Π.Δ. 407/80 είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος και σχετικής επιστημονικής εξειδίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το αργότερο μέχρι σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007, στην οποία πρέπει να αναφέρεται και το κατά πόσο οι ενδιαφερόμενοι κατέχουν ήδη άλλη θέση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών των υποψηφίων, βιογραφικό σημείωμα και συνοπτικό υπόμνημα για το εν γένει επιστημονικό έργο τους. Τα αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών δεν απαιτούνται προκειμένου περί υποψηφίων που υπηρετούν ήδή ως μέλη Δ.Ε.Π. σε άλλα ελληνικά A.E.I.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κάθε πληροφορία στη Γραμματεία του Τμήματος, Νέα Χήλη, Αλεξανδρούπολη 68100, τηλ.: 25510-30024, φαξ: 25510-30020.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.