Θεσεις ΔΕΠ στο Δημοκριτειο

1 θέση ΔΕΠ στο τμ. Πολιτικών Μηχανικών

Στο αριθ.763/23 Αυγούστου 2010 ΦΕΚ τ. ΤΡΙΤΟ δημοσιεύθηκε για τις ανάγκες του Τμήματος Πολιτικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στον τομέα της μηχανικής η προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού στη βαθμίδα του Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική του Παραμορφώσιμου Σώματος με έμφαση στην ΄Ολκιμη Θραύση».
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν μέχρι 20-11-2010 αίτηση υποψηφιότητας, μαζί με όλα τα απαραίτητα για την κρίση τους δικαιολογητικά, στην Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής Βας.Σοφίας 12 671 00 Ξάνθη
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος.

1 θέση ΔΕΠ στο τμ. Πολιτικών Μηχανικών

Στο αριθ.701/10 Αυγούστου 2010 ΦΕΚ τ. ΤΡΙΤΟ δημοσιεύθηκε η πλήρωση μίας θέσης Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στον τομέα υδραυλικών έργων στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνική-Οικονομική Ανάλυση και Διαχείριση Εργων Προστασίας Περιβάλλοντος-Εργα Επεξεργασίας Λυμάτων».
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν μέχρι 20-11-2010, τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Βασ. Σοφίας 12, Πολυτεχνική Σχολή τηλ. 2541079023.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία.

1 θέση ΔΕΠ στο τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Στο ΦΕΚ 718/13-8-2010 ΦΕΚ τ. ΤΡΙΤΟ δημοσιεύθηκε προκήρυξη για την πλήρωση μιας (1) θέσης ΔΕΠ στον τομέα Τηλεπικοινωνιών και Διαστημικής στη βαθμίδα του Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μη Γραμμική Ανάλυση Διαστημικών Σημάτων» για τις ανάγκες του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Π.Σ. του Δ.Π. Θράκης.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν μέχρι 20 Νοεμβρίου 2010 αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα απαραίτητα για την κρίση τους δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

1. Αντίγραφο των πτυχίων και των τίτλων σπουδών. Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι. εξωτερικού, θα πρέπει να φέρουν τις νόμιμες θεωρήσεις και να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις καθώς και από την απόφαση ισοτιμίας.
2. Τέσσερις (4) πλήρεις σειρές ή εναλλακτικά σε τρία (3) CD και μία (1) πλήρη σειρά, των πρωτότυπων επιστημονικών δημοσιεύσεων.
3. Βιογραφικό Σημείωμα και Αναλυτικό Υπόμνημα για τα υποβαλλόμενα πρωτότυπα επιστημονικά δημοσιεύματα που να περιέχει στοιχεία των σπουδών και της δράσης αυτών σε δέκα (10) αντίτυπα και μία φορά σε ηλεκτρονική μορφή (CD).
4. Πιστοποιητικό Υγείας από Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή.
5. Προκειμένου για πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποβάλλεται πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής του κράτους, την ιθαγένεια του οποίου έχει ο υποψήφιος.Τα δικαιολογητικά 4 και 5 θα κατατεθούν από τους υποψηφίους το αργότερο μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της σχετικής διαδικασίας εκλογής.
Το πιστοποιητικό του αρμοδίου Δημάρχου ή Προέδρου Κοινότητας στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος αποκτήσεως της Ελληνικής Ιθαγένειας, καθώς και το αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης, θα αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία που θα προβεί στην έκδοση της πράξης διορισμού. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να μην υπέχουν χρηματική υποχρέωση γι αυτές ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές κατά το χρόνο έκδοσης της πρυτανικής πράξης διορισμού τους. Το πιστοποιητικό τύπου Α του αρμόδιου στρατολογικού γραφείου θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία που θα προβεί στην έκδοση της πράξης διορισμού.

 

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή δεν έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητάς τους, με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 δεσμεύονται ότι θα έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή θα έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές πριν την έκδοση της πρυτανικής πράξης διορισμού τους.

 

Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.
Οι ανωτέρω πολίτες οφείλουν να υποβάλουν, εκτός των πιο πάνω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού Α.Ε.Ι. ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Γραμματεία του Τμήματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.