“The Cups”: Νεα διευθυνση, ιδια αγαπη και αφοσιωση στον καφε

Το κατάστημα γιόρτασε τη νέα του σελίδα με ένα πάρτυ και πολλές εκπλήξεις για όσους έδωσαν το παρών

Υπό νέα διεύθυνση αλλά με την ίδια αφοσίωση και αγάπη για τον καφέ λειτουργεί ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο το γνωστό κατάστημα της πόλης μας “The Cups”.

Με την αφορμή της νέας σελίδας για το κατάστημα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον χώρο του “The Cups” έλαβε χώρα μια μικρή γιορτή η οποία συνέπεσε και με την κλήρωση ενός δίμηνου περίπου «διαγωνισμού» και η οποία δώρισε σε συμπολίτες μας, πελάτες του καταστήματος, ηλεκτρονικά είδη, ποδήλατα, playstation, αλλά και κουπόνια από το «αδελφό» κατάστημα, την πιτσαρία “La Strada” που ανήκει στη νέα «οικογένεια» του καταστήματος.

Υπό τους ήχους dj μικρότεροι και μεγαλύτεροι συμπολίτες μας γιόρτασαν τη νέα σελίδα του καταστήματος, στο οποίο όπως εξήγησε η υπεύθυνη λειτουργίας κ.Στέλλα Καπόνια, μπορεί ο καθένας να βρει, εκτός από τον καλύτερο καφέ της πόλης, πολλές καινούργιες προσθήκες. Μεταξύ αυτών η νέα εκδοχή των αγαπημένων μας Milk Shake, τα Bubble Milk Shakes, καθώς και την αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή τους.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε από το εμπλουτισμένο τους πρωινό, όπως γιαούρτια, κρύα σάντουιτς, κρουασάν, αλμυρές και γλυκές γεύσεις, στην πλειοψηφία τους χειροποίητες και με υλικά του τόπου, καθώς όπως εξήγησε η ίδια, επιλέγουν τα στηρίξουν την αγορά της Κομοτηνής αλλά και να αναδείξουν τα τοπικά μας προϊόντα.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις αγαπημένες, αλλά και να δοκιμάσετε και τις νέες γεύσεις του “The Cups” στο κέντρο της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στην Οδό Ορφέως 41 καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Καλή σας απόλαυση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.