«Τετ α τετ» Αντωνη Γραβανη με τον Μαργαριτη Σχοινα στις Βρυξελλες

Οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στην ατζέντα του Επιχειρηματικού Συνέδριο της ΚΕΕΕ που συμμετέχει

Με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ.Μαργαρίτη Σχοινά, είχε στο πλαίσιο επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ.Σχοινά στην έναρξη του Επιχειρηματικού Συνεδρίου της ΚΕΕΕ στις Βρυξέλλες.

Παρόντες στην εναρκτήρια εκδήλωση ήταν και αξιωματούχοι των Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων και της Ελληνικής Πρεσβείας, όπως η Ευρωβουλευτής, κ.Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο Έλληνας Πρέσβης στο Βέλγιο, κ. Διονύσιος Καλαμβρέζος, με τους οποίους συζήτησαν τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στην βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Ακολούθως ο κ.Γραβάνης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με το δίκτυο Ελλήνων επιχειρηματιών και προσωπικοτήτων ARGO-Brussels Hellenic Network στο Cercle Royal Gaulois, από όπου ξεχώρισε την τοποθέτηση του Πρόεδρου του Δικτύου κ.Νίκου Παππά για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και το τίμημα της νομιμότητας ή γραφειοκρατίας, αλλά και την ανάλυση του κ.Παναγιώτη Παπαναστασίου,  Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο σχετικά με τις δυνατότητες να αποτελέσουν ευκαιρίες για την ελληνική επιχειρηματικότητα οι προκλήσεις της Ευρωπαϊκής ´Ενωσης.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Δικτύου για την φιλοξενία και την ενημέρωση για την επιχειρηματική πραγματικότητα των Βρυξελλών και της Ευρώπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.