Τεσσερις θεσεις για τη στελεχωση δομων του ΚΕΘΕΑ στην ΑΜΘ

Έως 18 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Στην επαναπροκήρυξη τεσσάρων θέσεων προχώρησε το ΚΕΘΕΑ για τη στελέχωση δομών του που εδρεύουν στην ΑΜΘ. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής θέσεις:

Πολυδύναμο Κέντρο ΑΜΘ

  • Μία θέση ΠΕ Ψυχολόγου για την Αλεξανδρούπολη
  • Μία θέση ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού για την Ορεστιάδα

Κινητή Μονάδα ΑΜΘ

  • Μία θέση ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού για την Κομοτηνή
  • Μία θέση ΤΕ Διοικητικού/Λογιστικού για την Κομοτηνή

Να σημειωθεί ότι το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με έδρα την Αλεξανδρούπολη έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν προβληματική χρήση αλκοόλ, σε άτομα που εμφανίζουν εξαρτητικές συμπεριφορές σε σχέση με τη χρήση τυχερών παιχνιδιών και σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με διπλές διαγνώσεις.

Αντίστοιχα η Κινητή Μονάδα (Κ.Μ.) Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (παράνομων ή νόμιμων) ή εμφανίζουν άλλου τύπου εξαρτητικές συμπεριφορές και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

To προσωπικό που θα επιλεγεί για τις παραπάνω θέσεις θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως ένα έτος, με δυνατότητα ανανέωσης, η οποία όμως θα τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης των προαναφερόμενων πράξεων.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των επαναπροκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): [email protected] έως και τις 18 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Το εμπρόθεσμο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής του στο ΚΕΘΕΑ, δηλαδή από τις 4 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 έως και τις 18 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00.

Info

Ολόκληρη η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΚΕΘΕΑ (www.kethea.gr).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.