Τεσσερις προσληψεις για οχτω μηνες στον Δημο Ξανθης

Αιτήσεις μέχρι τις 30 Οκτωβρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ξάνθης για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών του.

Η Ειδικότητα που αναζητείται είναι ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρου, Γ ή C Κατηγορίας.

Όσοι επιλεχθούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ξάνθης, Δημαρχείο Ξάνθης – Πλατεία Δημοκρατίας, Τ.Κ. 67132, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών- Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού υπόψη κ. Ιορδανίδου Παρθένας και κ. Τοροσίδου Ελισάβετ (τηλ. επικοινωνίας: 2541028398).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023.

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται εδώ:

https://www.cityofxanthi.gr/enimerosi/nea/prokdiag/proslepse-4-odegon-aporrimmatophorou-anakoinose-soch-3-2023

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.