Τεσσερις οκταμηνιτες στη Ροδοπη ζητα η Περιφερεια ΑΜΘ

Συνολικά δέκα σε όλη την έκταση της Περιφέρειας

Δέκα άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), για το έτος 2018, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της, τέσσερα από τα οποία στην περιοχή μας (2 στην ΠΕ Ροδόπης και δύο στην Έδρα της Περιφέρειας) θα προσλάβει η ΠΑΜΘ.
 
Η πρόσληψη των ΙΔΟΧ είναι σημαντική για την περιφέρεια, γιατί η έλλειψη προσωπικού είναι πολύ μεγάλη, και έστω και αυτά τα άτομα θα βοηθήσουν αρκετά.
 
Έτσι στις οργανικές μονάδες έδρας της Περιφέρειας ΑΜΘ (Σύνολο διευθύνσεων 14) θα προσληφθούν ένα άτομο, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ειδικότητας Οικονομικού, και ένα άτομο κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας Γεωπόνων.
 
Στην ΠΕ Ροδόπης θα προσληφθούν ένα άτομο, κλάδου ΤΕ Μηχανικών Τοπογράφων και ένα άτομο κλάδου ΤΕ Πληροφορικής.
 
Στην ΠΕ Έβρου θα προσληφθούν ένα άτομο στο κλάδο ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών, και ένα άτομο στον κλάδο ΔΕ Οδηγών.
 
Στην ΠΕ Ξάνθης θα προσληφθεί ένα άτομο στο κλάδο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων, ενώ στον ίδιο κλάδο θα προσληφθεί ένα άτομο στην ΠΕ Δράμας.
 
 
Στην ΠΕ Καβάλας θα προσληφθούν ένα άτομο στον κλάδο ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας Κτηνιάτρων, και ένα άτομο στον κλάδο ΔΕ Οδηγών με Δ' κατηγορία Διπλώματος.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.