Τεσσερις γενιες οι ειδικοι στα χειροποιητα χαλια

Για τους λάτρεις των χειροποίητων χαλιών το όνομα «ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ» είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την φροντίδα. Άλλωστε η πολυετής παρουσία της οικογένειας στον χώρο των χαλιών και της ταπητουργίας δεν είναι τυχαία.
 
Σήμερα η επιχείρηση «ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α. & ΣΙΑ» που ξεκίνησε από την Κομοτηνή, είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και περιποίησης των χαλιών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών της πανελλαδικά.

Με εφόδια της υψηλής τεχνολογίας υποδομές μας και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρηση «ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α. & ΣΙΑ» σας εγγυάται υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.
Ο οίκος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ είναι πλέον από τους ειδικούς στην Ελλάδα για το χειροποίητο χαλί εξαιτίας της 100χρονης παράδοσής του στην ταπητουργία.

Η μακρόχρονη αυτή παράδοση από τη μια και το μεράκι για την δημιουργία από την άλλη, συντελούν στην ασυμβίβαστη και με αυστηρά κριτήρια επιλογή των χαλιών.
Γεγονός που ανεβάζει την ποιότητα της συλλογής σε υψηλά επίπεδα.
 
Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία «ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ»…

Παραλαμβάνουν και φροντίζουν τα χαλιά σας, τα οποία και επιστρέφονται με τα πρώτα κρύα πεντακάθαρα και ανανεωμένα. Είτε είναι χειροποίητα είτε μηχανής, τα στελέχη της επιχείρησης γνωρίζουν την ευαισθησία τους και μεριμνούν γι’ αυτήν. Ειδικά τα χειροποίητα, χρειάζονται, ανάλογα με την ποιότητα, το υλικό κατασκευής και τα χρώματα τους ξεχωριστή αντιμετώπιση.
Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης των χαλιών σας και μάλιστα αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες του κλάδου με πιστοποίηση ISO 9001:2008
Προσφέρουν άψογο καθαρισμό
Εγγυώνται την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας, σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από τον σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.
Οργανώνουν την παράδοση – παραλαβή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η επιχείρηση «ΙΩΑΚΕΙΜΊΔΗ» σέβεται τον πολύτιμο χρόνο σας και οργανώνουν ανάλογα το πρόγραμμά τους. Εάν έχετε χειμερινά και θερινά χαλιά οργανώνουν την παράδοση και την παραλαβή ταυτόχρονα ώστε να έχετε πάντα το σπίτι σας στρωμένο.

Προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες φροντίδας.
• Ξηρός καθαρισμός (dry cleaning), εάν η ποιότητα του χαλιού το απαιτεί.
• Αδιαβροχοποίηση για επιπλέον προστασία από μικρό «ατυχήματα». Καφές ή ποτό θα απομακρύνονται με ένα απλό πανί ενώ ταυτόχρονα έχετε προστασία από μύκητες, λεκέδες και ξεθώριασμα.
• Ειδικές επισκευές σε καταστροφές που έχουν υποστεί χειροποίητα χαλιά ή μηχανής.
• Επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινισμένα χαλιά.
• Αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσσια και ούγιες.

Χρησιμοποιούν υλικά καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στη διεύθυνση http://www.ioakeimidis.gr/ και στο τηλέφωνο 25310 37014

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.