Ταρζαν: Ενα 80s ξεφωτο στη ζουγκλα της πολης

Μια διαφορετική πρόταση για όλες τις ώρες της μέρας, στο κέντρο της Κομοτηνής

Μια νέα ανάλαφρη πρόταση, για όσους θέλουν να περάσουν καλά όλες τις ώρες της ημέρας, καταθέτει το Ταρζάν, το νέο κατάστημα για καφέ, ποτό και φαγητό στο κέντρο της πόλης, στην οδό Αγ. Γεωργίου στην Κομοτηνή.

Σε μια ρετρό ατμόσφαιρα, καλεί τους περαστικούς να κάνουν μια μικρή ή μεγαλύτερη στάση σε αυτό, να γνωρίσουν όλα όσα έχει να τους προσφέρει, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η ιδέα να γίνει το κατάστημα στο συγκεκριμένο χώρο έπεσε σαν ώριμο φρούτο, τονίζει ο υπεύθυνός του κ. Πέτρος Κιτμερίδης, εν μέσω της περυσινής καραντίνας, όταν θέλησαν να δημιουργήσουν ένα χώρο πιο ανάλαφρο από αυτό στον οποίο δραστηριοποιούνταν, διατηρώντας στην προσέγγισή του μια ρετρό αισθητική, δεκαετίας του ’80 με αστικό τροπικισμό (urban exotica).

«Αυτό που θέλαμε ήταν μια spritzeria, κάτι ανάλαφρο με λογικές τιμές και καλή ποιότητα σε καφέ και ποτό, που θα συνδυαστεί με καλό φαγητό και groovy μουσικές (όταν αυτό επιτραπεί), ξεκινώντας από το μεσημέρι πιο ελαφρά και όσο πάει» εξήγησε ο ίδιος.

Έτσι με φρέσκα υλικά, και φρέσκια διάθεση, θέλουν να καταθέσουν μια διαφορετική πρόταση κοντά στο κέντρο της Κομοτηνής, για μικρή ή μεγαλύτερη στάση.

Αυτό που προσφέρει η συγκεκριμένη περιοχή, τόνισε, είναι ότι αποτελεί χώρο διερχόμενων, και αυτή την περίοδο, λόγω των περιορισμών, το κατάστημα επικεντρώνεται στις υπηρεσίες του take away.

Αυτό τους δίνει, εν μέσω περιορισμών, την ευκαιρία να δουν τις «παιδικές ασθένειες» που έχει κάθε νέο κατάστημα στο ξεκίνημά του, και η χαλαρή προσέλευση βοηθά ώστε να βελτιώσουν όποια σημεία βλέπουν ότι υπάρχει υστέρηση, ώστε με την χαλάρωση των μέτρων, και την βελτίωση των καιρικών συνθηκών, να μπορέσουν να δώσουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όσους τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.