Τα ζαχαροπλαστεια της πολης ετοιμα να υποδεχθουν τους ερωτευμενους

Επιμένουν να γλυκαίνουν την περίσταση παρά τη συγκυρία

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αύριο, και οι χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν, κάνουν ακόμα πιο επίμαχο το ρητό «κρύο, καιρός για δύο», το οποίο άλλωστε χαρακτηρίζει τους ερωτευμένους.
 

Βέβαια αυτή την περίοδο είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας για άλλους λόγους, όμως για αυτό ακριβώς πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες να εκφράσουμε την αγάπη μας προς την αγαπημένη  ή τον αγαπημένο μας, σε μια δύσκολη περίοδο.
 
Φυσικά την αγάπη σου πρέπει και να την δείχνεις, και ο καλύτερος τρόπος είναι με ένα γλυκό. Για αυτό και τα ζαχαροπλαστεία της Κομοτηνής προετοιμάστηκαν, για να γιορτάσουν και αυτά μαζί με τους ερωτευμένους αυτή την ημέρα, με πάστες, τούρτες, σοκολατάκια αλλά και ό,τι άλλο θέλουν.
 

Η αψίδα του έρωτα στο Ntinos Luxury Patisserie

Στο κατάστημα «Ntinos Luxury Patisserie» δεσπόζει μια τεράστια αψίδα για τους ερωτευμένους από μπαλόνια, έτοιμη να τους υποδεχτεί, ενώ είναι καθόλα έτοιμο και φέτος, αψηφώντας την πανδημία, να προσφέρει τούρτες καρδιές και ζαχαρόπαστες, οι περισσότερες φυσικά στο σχήμα της καρδιάς, αλλά και σε διάφορες μορφές, όπως προτιμά ο καθένας.
 

Ήδη μάλιστα το ενδιαφέρον των πελατών, καθώς και οι αγορές, έχουν ξεκινήσει, μιας και φαίνεται ότι πολλοί, βλέποντας την κακοκαιρία να έρχεται, θα βρουν αφορμή να περάσουν την Κυριακή με το έτερο τους ήμισυ.
 

Ρομαντικές συνθέσεις και τούρτες-καρδιά στο Σπίτι του Γλυκού

Ρομαντικές συνθέσεις, σοκολατάκια και φυσικά, τούρτες σε σχήμα  καρδιάς, περιμένουν τους ερωτευμένους στο Σπίτι του Γλυκού, που θα πρέπει να διαλέξουν δώρα (ένα ή και περισσότερα) για τους αγαπημένους ή τις αγαπημένες τους.
 

Οι ευκαιρίες για ρομαντισμό άλλωστε δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, και φαίνεται πως θα την εκμεταλλευτούν οι βαλεντίνοι και οι βαλεντίνες της Κομοτηνής.
 

Άλλωστε τα καταστήματα είναι πανέτοιμα, όπως κάθε χρόνο, θέλοντας να αποδείξουν πως ο έρωτας κορωνοϊό δεν κοιτά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.