Τα πολυκαταστηματα «ΔΑΜΙΑΝΟΣ HOME» τα πρωτα Shop In Shop καταστηματα της “Fylliana”

Ανακαλύψτε ολοκληρωμένες προτάσεις για την επίπλωση και τον εξοπλισμό του σπιτιού σας στα ανακαινισμένα καταστήματα

Το πρώτο Shop In Shop κατάστημα με προϊόντα της εταιρείας “Fylliana” δημιουργήθηκε στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας «ΔΑΜΙΑΝΟΣ HOME» στην οδό Νικολάου Ζωίδη 44.
 
Η ιδέα του Shop In Shop καταστήματος αφορά στη δημιουργία ξεχωριστών αυτόνομων «εκθεσιακών» χώρων εντός των συνεργαζόμενων καταστημάτων της εταιρείας και η πιλοτική «εφαρμογή» του έγινε στην Κομοτηνή. Σε συνέχεια ωστόσο της εξαιρετικής συνεργασίας του «ΔΑΜΙΑΝΟΣ HOME» με την εταιρεία και το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στην οδό Γιαννιτσών και Τυρολόης Γωνία, διαμορφώθηκε μόλις στα πρότυπα Shop In Shop.
 

Το κεντρικό κατάστημα ανακαινίστηκε στα πρότυπα της εταιρείας και δημιούργησε ολοκληρωμένους χώρους – προτάσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη του ελληνικού νοικοκυριού. Ξεκινώντας από την επίπλωσή του, με οικονομικές, ποιοτικές και έξυπνες επιλογές, τον οικιακό εξοπλισμό και φυσικά την διακόσμηση του.
 

Άλλωστε η  εταιρεία “Fylliana” αποτελεί πρωτοπόρο στον χώρο του επίπλου και των αξεσουάρ σπιτιού αλλά και επαγγελματικού χώρων, με υψηλά standards ποιότητας και design, ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες της εποχής.
 

Η εταιρεία σήμερα αριθμεί περισσότερα από 60 Shop In Shop καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το Πολυκαταστήματα  «ΔΑΜΙΑΝΟΣ HOME» όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα για το σπίτι και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, διάφορα εργαλεία για και αναλώσιμα προϊόντα σπιτιού καθώς και πολλά φοιτητικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε και από τα μηνιαία φυλλάδια του «ΔΑΜΙΑΝΟΣ HOME» με προσφορές και προτάσεις που κυκλοφορούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.