Τα παντα για το σπιτι στο Πολυκαταστημα «Δαμιανος Home»

Το καλοκαίρι και δη η περίοδος που ακολουθεί μέχρι και τις 15 Αυγούστου θεωρείται «νεκρή» περίοδος για πληθώρα εμπορικών κλάδων και καταστημάτων. Σε αντίθεση ωστόσο με την πλειοψηφία αυτών τα πολυκαταστήματα επίπλων και ειδών σπιτιού είναι αυτά, που ειδικά στις φοιτητουπόλεις, όπως η Κομοτηνή, ετοιμάζονται για την υποδοχή των νέων φοιτητών που θα αναζητήσουν τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες πλέον λύσεις επίπλωσης και εξοπλισμού της φοιτητικής τους εστίας, ενώ αντίστοιχα πράττουν και τα νέα ζευγάρια που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και διαμορφώνουν έπειτα το σπίτι που θα στεγάσει την κοινή τους πορεία.
 
Στους ρυθμούς αυτούς λοιπόν κινείται και το Πολυκατάστημα «Δαμιανός Home» στην Κομοτηνή, που προετοιμάστηκε εγκαίρως και έχει ήδη να παρουσιάσει είτε στους  φοιτητές είτε στους  νεόνυμφους τις πληρέστερες προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης σπιτιού, σε πρωτότυπα πλην όμως κλασικής αξίας έπιπλα, δικής τους εισαγωγής, σε τιμές που ορίζει η εποχή.
 
Πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τον «ΠτΘ», κυκλοφόρησε και το νέο φυλλάδιο με τις καλοκαιρινές προτάσεις του καταστήματος, που μπορεί να αποτελέσει τον κατευθυντήριο οδηγό στις αγορές σας, όπου μπορείτε να βρείτε στην κυριολεξία τα πάντα, από την κουζίνα και το καθιστικό σας, την τραπεζαρία, το παιδικό δωμάτιο και το υπνοδωμάτιό σας. Με την υπογραφή της ελληνικής εταιρείας Fylliana με την οποία μοιράζονται την ίδια «αγάπη για το σπίτι τους» αλλά και της Forma Ideale.
 
Όλα αυτά μπορείτε να τα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι με μία επίσκεψη στο μαγαζί στην οδό Γιαννιτσών και Τυρολόης γωνία στην Κομοτηνή.
 
Καλές αγορές…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.