Τα «Μαγικα Φασολια» της ελληνικης παραγωγης

Το νέο παντοπωλείο της Κομοτηνής δια χειρός της Ηρούς Γεωργακοπούλου

Ένα δείγμα πίστης, και κατ’ επέκτασης στήριξης, στον έλληνα παραγωγό αποτελεί το νέο παντοπωλείο της πόλης μας, με το ενδιαφέρον όνομα «Μαγικά Φασόλια».
 
Το νέο εγχείρημα της κ. Ηρούς Γεωργακοπούλου μετρά τέσσερις μήνες ζωής, στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό  Μπακάλμπαση 17 – 21 έναντι της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, και ευελπιστεί να φέρει στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων, και κυρίως στο πιάτο τους, τις παραδοσιακές, και όχι μόνο, νοστιμιές της ελληνικής γης.
 

Όπως αυτές καλλιεργούνται και παράγονται, στην περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, από μικρούς και λίγο μεγαλύτερους παραγωγούς, με όρεξη, μεράκι και αγάπη για τα όσα προσφέρει η ελληνική γη.
 
Άλλωστε και το πρωτότυπο όνομα του παντοπωλείου είναι αφιερωμένο στην «μαγεία των σπόρων» όπως τόνισε η κ. Γεωργακοπούλου, στόχος της οποίας είναι να πείσει ακόμα και τους δύσπιστους για τα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των χειροποίητων προϊόντων, αλλά και αυτών με ελληνική «σφραγίδα».
 

Στο παντοπωλείο μπορεί κανείς να βρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων καθημερινής χρήσης, από τρόφιμα έως και είδη προσωπικής υγιεινής, φυτικά καλλυντικά και είδη περιποίησης, καθώς και είδη καθαριότητας σπιτιού.
 
Το παντοπωλείο « Μαγικά Φασόλια» μπορεί να μην σας οδηγήσει στη μαγική φασολιά και κατ’ επέκταση στο παλάτι του κακού γίγαντα, μπορεί κάλλιστα ωστόσο να σας δείξει τον δρόμο για τα «μαγικά» ελληνικά προϊόντα.
 
Info:
Παντοπωλείο «Μαγικά Φασόλια»
Μπακάλμπαση 17-21, Κομοτηνής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531021169
Fb: Μαγικά Φασόλια

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.