Τα αποτελεσματα του ΑΣΕΠ για 56 θεσεις τελωνειακων

Μόλις εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ ο νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων για 56 θέσεις τακτικού προσωπικού στον κλάδο ΠΕ Τελωνειακών, από τον πίνακα επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2014. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ενστάσεις οι οποίες θα πρέπει να υποβληθούν έως και την Δευτέρα, 28Νοεμβρίου. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Ένσταση για τη διαδικασία πλήρωσης θέσεων του υπουργείου Οικονομικών από επιλαχόντες της Προκήρυξης 2Κ/2014, Τ.Θ. 14 308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα. Στην ένσταση επισυνάπτεται παράβολο 50 ευρώ, διαφορετικά η ένσταση δεν θα εξεταστεί.
 
Να θυμίσουμε ότι από την εν λόγω προκήρυξη προβλέπεται η πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας ΔΕ Τελωνειακών στο Τελωνείο Κομοτηνής, τριών Πε Τελωνιακών (Νομικής) στα Τελωνεία του Έβρου, 2 ΠΕ Τελωνειακών (Οικονομικών) στα Τελωνεία του Έβρου και δύο ΠΕ Τελωνειακών (Οικονομικών) στο Τελωνείο Καβάλας.
 
Στο μεταξύ, η ανεξάρτητη Αρχή προχώρησε στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 4Κ/2015 για 38 μόνιμα εργαζόμενους στο υπουργείο Υγείας. Οι πίνακες των διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στη «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. Προσεχώς, δε, αναμένεται η έκδοση και των οριστικών αποτελεσμάτων για την κατηγορία ΥΕ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.