Στρατηγικη συνεργασια της «Locs Συμβουλοι Μηχανικοι» με τη «VitaNET Business Solutions»

Για την παροχή μηχανογραφικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας

Στα πλαίσια της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας, η «Locs Σύμβουλοι Μηχανικοί» προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την «VitaNET Business Solutions», αναλαμβάνοντας την εκπροσώπησή της στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

«Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία της ομάδας μας στην διαχείριση επιχειρήσεων καθώς και την βαθιά γνώση της VitaNET στην δημιουργία, εγκατάσταση και παραμετροποίηση μηχανογραφικών συστημάτων, προχωράμε στην παροχή μηχανογραφικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας» επισημαίνουν τα στελέχη της εταιρείας εξηγώντας πως «είμαστε σε θέση να προτείνουμε στους πελάτες μας τα κατάλληλα εργαλεία, παραμετροποιώντας τα σύμφωνα με τις ανάγκες τους ή να δημιουργήσουμε νέα, απόλυτα προσαρμοσμένα στην λειτουργία τους, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί συμφέρον. Οι εκτεταμένες δυνατότητες των σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων παίζουν νευραλγικό ρόλο στην συλλογή, στην ομαδοποίηση και στην μεθοδική ανάκληση των διαθέσιμων δεδομένων, με απώτερο στόχο την βελτιστοποίηση και την επιτάχυνση στη λήψη καθημερινών αλλά και στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων».

Ποια είναι η VitaNET Business Solutions

Η VitaNET Business Solutions, εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε από τους Δημητριάδη Αλέξανδρο και Πορτοκαλίδη Γιάννη, οι οποίοι ένωσαν τις επιχειρήσεις τους στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη των πελατών τους. Σήμερα απασχολεί πάνω από 30 άτομα προσωπικό, και έχει δημιουργήσει ξεχωριστά τμήματα για την υποστήριξη των SoftOne, Atlantis, Capital και Prosvasis. Επιπλέον, με τμήμα το οποίο εξειδικεύεται στην παραγωγή custom λύσεων software αλλά και τμήμα υποστήριξης hardware, είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Το σημερινό πελατολόγιο της VitaNET Business Solutions περιλαμβάνει περισσότερες από 400 επιχειρήσεις και 2500 χρήστες σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, έχει διακριθεί ως Premium Partner της SoftOne, καθώς κατέχει την πρώτη θέση στην Β. Ελλάδα και την τρίτη θέση πανελλαδικά, στην σχετική κατάταξη πιστοποιημένων συνεργατών SoftOne, με 76 πιστοποιήσεις σε όλους τους διαθέσιμους επιχειρηματικούς τομείς. Η συσσωρευμένη εμπειρία των ιδρυτών της, αλλά και των στελεχών της, μπορεί να εγγυηθεί την απροβλημάτιστη εγκατάσταση και σε βάθος παραμετροποίηση του μηχανογραφικού συστήματος κάθε επιχείρησης.

Info

Locs Σύμβουλοι Μηχανικοί

Διεύθυνση: Μιλτιάδου 7, Κομοτηνή, 69132

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:30-18:00

Σάββατο: 10:00-14:00

E-mail: [email protected]

Τηλέφωνο: +30 2531 0 22522

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.