Συνεδριο για τον Τουρισμο απο τον Συνδεσμο Ξενοδοχων Θρακης

Για την επόμενη ημέρα του τουριστικού προϊόντος της Θράκης.

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης διοργανώνει το Σάββατο 21/10/23 διεθνές συνέδριο με θέμα την επόμενη ημέρα του τουριστικού προϊόντος της Θράκης.

Αφενός η αύξηση του τουριστικού ρεύματος τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας και αφετέρου οι σημαντικές επιδράσεις από την πανδημία, την γεωπολιτική θέση, την κλιματική αλλαγή αλλά και τις φυσικές καταστροφές στην Θράκη, υπαγορεύουν τη δημιουργία μίας νέας στρατηγικής για το τουριστικό προϊόν μας, με στόχο την επανατοποθέτηση του με γνώμονα την αύξηση της ελκυστικότητάς του πάντα με βιώσιμο και δίκαιο τρόπο.

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θράκης καλεί όλους τους φορείς της κοινωνίας, τη δημόσια διοίκηση & την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και τους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να συμβάλλουν στη συγγραφή της επόμενης σελίδας που θα αποτελέσει οδηγό της τουριστικής στρατηγικής μας για τα επόμενα χρόνια.

Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου “SMS-CBA” του Προγράμματος ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ «INTERREG V-A «ΕΛΛΆΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ» 2014-2020» που έχει σαν στόχο τον σχεδιασμό της έξυπνης προώθησης της διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας – Βουλγαρίας ως προορισμού φυσικής κληρονομιάς και την δημιουργία ενός κοινού προϊόντος – προορισμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.