Συνεχιζουν τον εξοπλισμο του ISOBOX στη Νυμφαια τα Επιμελητηρια

Παρέδωσαν δύο χημικές τουαλέτες και έπιπλα

Αντώνης Γραβάνης: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και τα Επιμελητήρια δείχνουν τον δρομο»

Δύο χημικές τουαλέτες και έπιπλα για τον εξοπλισμό του ISOBOX που βρίσκεται στο σημείο και αναμένεται να αποτελέσει την λύση για την διενέργεια των απαραίτητων δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ ώστε να επαναλειτουργήσει ο Μεθοριακός Σταθμός της Νυμφαίας παρέδωσαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος κ. Αντώνης Γραβάνης και μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης καθώς και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ.Νίκος Αγγελίδης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση οι κ.κ.Αντώνης Γραβάνης, Νίκος Στεργίου και Νίκος Αγγελίδης επισκέφθηκαν το σημείο όπου εγκαταστάθηκε το ISOBOX, παραδίδοντας δύο χημικές τουαλέτες, δωρεά των Επιμελητηρίων Ροδόπης, Καβάλας, Έβρου και Ξάνθης. Επίσης το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης παραχώρησε έπιπλα, ενώ επαγγελματίες – μέλη του ανέλαβαν να υλοποιήσουν παρεμβάσεις.

«Για μας ως επιχειρηματίες δεν υπάρχει “αύριο”, και άμεσα ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να μην υπάρχει καμία δικαιολογία» ανέφερε ο κ. Γραβάνης στην σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζοντας πως «οι εργασίες θα τελειώσουν τις επόμενες μέρες, και ΑΜΕΣΑ πρέπει να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός, ώστε να ξεκινήσει η τουριστική κίνηση».

«Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, και τα Επιμελητήρια δείχνουν το δρόμο» κατέληξε ο ίδιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.