Συνεχιζουν τον αγωνα οι εργαζομενοι στην ΕΝ. ΚΛΩ

Συμβολική κατάληψη μπροστά από την Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Ελλάδας έκαναν οι εργαζόμενοι στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία την Δευτέρα το πρωί. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

 

Δίπλα στους εργαζόμενους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής κ. Παντελής Μαγαλιός που μιλώντας για το στόχο της συμβολικής κατάληψης είπε πως αυτή αποσκοπεί στο να στείλουν οι εργαζόμενοι «το μήνυμα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ότι εμείς με αυτό το κρύο και τον χιονιά δεν θα κάνουμε πίσω και θα αγωνιστούμε περισσότερο για να δώσουν τα χρήματα στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία.

 

Πρέπει να λειτουργήσουν τα εργοστάσια της Κομοτηνής είναι βιώσιμα, οι τράπεζες έχουν πάρει 28 δις πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξουν τα συρτάρια τους να δώσουν λεφτά μέσω εγγυήσεων να λειτουργήσουν τα εργοστάσια της Κομοτηνής».

 

Όσον αφορά στα μελλοντικά βήματα ο κ. Μαγαλιός είπε πως αυτό είναι θέμα των εργαζομένων. «Εμείς δεν πατρονάρουμε τους ανθρώπους και δεν τους οργανώνουμε, μόνοι τους οργανώνονται και δρουν κατά αυτόν τον τρόπο. εμείς απλώς είμαστε από πίσω τους για να τους βοηθάμε σε ότι χρειάζονται, Υπάρχει μεγάλη απόγνωση και μεγάλη αγανάκτηση στον κόσμο. Πρέπει να κατανοήσουν ότι θα γίνουν κοινωνικές εκρήξεις αν συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα στην Κομοτηνή».

Νανά Καρατζοπούλου
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.