Συνεχιση εγγραφων για τα εκπαιδευτικα προγραμματα του ΚΕΕ Ροδοπης

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ροδόπης ανακοινώνει την συνέχιση των εγγραφών σε τμήματα μάθησης για την εκπαιδευτική περίοδο 2010 – 2011. Προκειμένου για την ένταξη των εκπαιδευομένων σε τμήματα απαιτείται

•Συμπλήρωση αίτησης με δήλωση προτίμησης
•Φωτοτυπία του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
Οι προσφερόμενες θεματικές ενότητες (διάρκειας 25 έως και 50 ωρών) είναι οι ακόλουθες:
•ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ
•ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
(Αγγλικά-Γαλλικά-Γερμανικά όλων των επιπέδων, ξεκινώντας από τμήματα αρχαρίων)
•ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
•ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
(προγράμματα υπολογιστών όλων των επιπέδων , ξεκινώντας από τμήματα αρχαρίων)
•ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
(ενδεικτικά αναφέρονται τα προγράμματα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Χρηματοοικομική-Λογιστική κ.α)
•ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
(ενδεικτικά αναφέρονται τα προγράμματα Σωματική και Ψυχική Υγεία ,Διατροφή ,Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων στο Χώρο Εργασίας κ.α)
•ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΤΕΧΝΕΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
(ενδεικτικά αναφέρονται τα προγράμματα Δημιουργία Τοπικής εφημερίδας, Λαογραφία: Παραδοσιακός Πολιτισμός, Κινηματογράφος, Θέατρο – Θεατρική Παιδεία κ.α)
•ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
(εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και συμβουλευτικής σε Αθίγγανους, Κρατούμενους, Πρόσφυγες – Παλιννοστούντες- Μετανάστες, Μουσουλμανική Μειονότητα)
•ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ
(ενδεικτικά αναφέρονται τα προγράμματα Ενέργεια και Αειφόρος Ανάπτυξη, Πολιτιστικός Τουρισμός – Εναλλακτικές μορφές Τουρισμού κ.α)

Για τα παραπάνω προγράμματα η κατάταξη σε τμήματα μάθησης είναι συνεχής διαδικασία τοποθέτησης, ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων, για τις οποίες δεν προβλέπεται καταληκτική ημερομηνία υποβολής. Ειδικότερα μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός εκπαιδευομένων (12 έως 20) ξεκινά τμήμα μάθησης, ενώ σε περίπτωση υπεράριθμων υποψηφίων δημιουργείται νέο, επιπλέον τμήμα, άμεσα ή μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός εκπαιδευομένων.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε τμήματος μάθησης εκδίδεται για κάθε εκπαιδευόμενο Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.
Το έργο «Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων», που υποστηρίζεται και προωθείται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.), μέχρι το 2013 εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στο Πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς) και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΚΕΕ Ροδόπης.
Τηλ. 2531081809 Email : [email protected] Ώρες εξυπηρέτησης κοινού και παραλαβής αιτήσεων: καθημερινά 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.