Συναντηση του ΠτΔ στην Ορεστιαδα με αντιπροσωπεια της ΟΕΕΘ

Το προσχέδιο του προγράμματος βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας, ελκυστικότητας και ασφάλειας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της ΑΜΘ παρουσίασε στον Π. Παυλόπουλου η Ομοσπονδία

Προγραμματισμένη συνάντηση στην πόλη της Ορεστιάδος με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΕΘ κ. Αντώνη Φραντζή, το Σάββατο.
 
Η συνάντηση, η οποία είχε προγραμματιστεί από τα τέλη Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Δημαρχείο Ορεστιάδος, παρουσία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μαυρίδη και σκοπό είχε την ενημέρωση του ΠτΔ για την πορεία κατάρτισης του μεγαλόπνοου προγράμματος της ΟΕΕΘ αναφορικά με το επιχειρηματικό περιβάλλον της Θράκης.
 
Κατά τη διάρκεια αυτής ο κ. Χατζημιχαήλ παρουσίασε στον κ. Παυλόπουλο το προσχέδιο του προγράμματος βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας, ελκυστικότητας και ασφάλειας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που κατέθεσε η ΟΕΕΘ στην οικεία Περιφέρεια ενώ τον ενημέρωσε για την πορεία των επαφών του με θεσμικούς και επιχειρηματίες στον νομό Έβρου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο ΠτΔ για τα στοιχεία και τα αποτελέσματα της μελέτης τουριστικών οδικών αφίξεων (μη-κατοίκων) της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. που συνέταξε η ΟΕΕΘ και του επέδωσε ο κ. Χατζημιχαήλ, ενώ επεσήμανε για μία ακόμη φορά την δέσμευση του στην στήριξη της ακριτικής επιχειρηματικότητας και στα συμφωνηθέντα της 24ης Ιανουαρίου 2017.
 
Σημειώνεται ότι Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στην ακριτική πόλη στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της μνήμης των πολιούχων Αγίων της Ορεστιάδας Αγίων Θεοδώρων, και της ανακήρυξης του σε επίτιμο δημότη Ορεστιάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.