Συναντηση στην Κομοτηνη μεταξυ του εκπροσωπου τυπου της ΓΣΕΕ και του προεδρου του Πανελληνιου Συλλογου Πτυχιουχων

Εποικοδομητική συζήτηση γύρω από θέμα ανεργίας των νέων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/07/2021 στην πόλη της Κομοτηνής μεταξύ του εκπροσώπου τύπου της ΓΣΕΕ,  κ. Δημήτρη Καραγεωργόπουλου με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων κ.  Γιώργου Δημητριάδη.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση με την ατζέντα να εστιάζει κυρίως σε θέματα όπως η ανεργία των νέων ανθρώπων ηλικίας 20-40 ετών αλλά και για το πώς η ΓΣΕΕ μπορεί να παίξει καθοριστικό παράγοντα στην χάραξη νέων στρατηγικών για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Καραγεωργόπουλος τόνισε πως τα βλέμματα είναι στραμμένα προς στους νέους ανθρώπους και στόχος αυτή τη στιγμή είναι η συνεχής στήριξη τους σε όλα τα επίπεδα, από το στάδιο εύρεσης εργασίας μέχρι και την προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων. 

Τέλος ο κ. Καραγεωργόπουλος εξέφρασε την αμέριστη στήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά όσο και της Γ.Σ.Ε.Ε προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πτυχιούχων. Μάλιστα τόνισε πως ο Σύλλογος αποτελεί ένα μεγάλο και πρωτότυπο εγχείρημα για τα δεδομένα της χώρας μας, ενώ παράλληλα αμφότεροι οι δύο άνδρες δεσμεύτηκαν για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασία τους με σκοπό την ενίσχυση των νέων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.