Συναντηση με τους αυτοδιοικητικους φορεις επιδιωκουν οι αγροτες της Ροδοπης
Κάλεσμα προς τους αυτοδιοίκητικούς φορείς, αλλά και τους βουλευτές της περιοχής, ώστε να γίνει μια συνάντηση για να παρατεθούν ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της Ροδόπης, απευθύνουν οι αγρότες.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής «Σπάρτακος» κ. Νίκος Μποτρότσος, στο πλαίσιο όχι της διαμαρτυρίας, αλλά της διεκδίκησης λύσεων στα προβλήματα τους, έχουν κάνει ένα ανοιχτό κάλεσμα προς τους αυτοδιοικητικούς αλλά και τους βουλευτές της Ροδόπης, ώστε να γίνει μια συνάντηση στην οποία θα εκτεθούν από όσους αγρότες θέλουν να συμμετάσχουν, τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής.
Ήδη έχουν έρθει σε επαφή με την Περιφέρεια, και προσπαθούν να συντονιστούν και να βρουν μια ημερομηνία ώστε να έχουν την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μανώλη Ταπατζά καλώντας και τους δημάρχους της περιοχής.
Σε αυτή τη συνάντηση δεν θα παρουσιάσουν μόνο τα προβλήματά τους, σημείωσε, αλλά θα περιμένουν να ακούσουν από τους φορείς τόσο τους τρόπους με τους οποίους προτίθενται να λύσουν τα ζητήματα που θα τεθούν, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους θα βοηθήσουν τον αγροτικό τομέα από εδώ και πέρα.
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες στην πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων που έγινε στον Παλαμά Καρδίτσας οι αγρότες αποφάσισαν να απαντήσουν θετικά στην πρόσκληση σε διάλογο.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η συγκρότηση μίας επιτροπής 25 αγροτών αλλά και άλλων παραγωγών και ακόμα 5 παρατηρητών για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι αγροτοκτηνοτρόφοι, μετά από εισηγήσεις από κάθε μπλόκο, αποφάσισαν τους εκπροσώπους που θα παραστούν στη συνάντηση.
Αναμένεται, τώρα, να αποφασιστεί η ημέρα που θα διεξαχθεί το ραντεβού, με τις πληροφορίες να λένε πως δεν θα καθυστερήσει.
Οι αγρότες αποφάσισαν να αφήσουν ως έσχατη λύση την κάθοδο με τα τρακτέρ αλλά και με όλα τα μέσα στην Αθήνα για συλλαλητήριο, όπως είχε προτείνει το μπλόκο της Νίκαιας.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
