Συναντηση με τον Α. Γεωργιαδη ειχαν οι προεδροι των Επιμελητηριων της ΑΜΘ

Ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργού για την απρόσκοπτη λειτουργία της ΔΕΣΜ-ΟΣ

Συνάντηση στην Αθήνα είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας 18/01 οι έξι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, Αντώνης Γραβάνης, Νίκος Αγγελίδης, Στέλιος Μωραΐτης, Μάρκος Δέμπας και Στέφανος Γεωργιάδης.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν το άνοιγμα του λιανεμπορίου με τους Προέδρους να χαιρετίζουν τις ενέργειες της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της αγοράς και να δεσμεύονται ως προς την τήρηση των μέτρων ώστε να διατηρηθεί η υγειονομική τάξη και το άνοιγμα αυτό να οδηγήσει σταδιακά, αλλά σύντομα, στην ολική επαναφορά της κανονικότητας.

Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε και το μέλλον της  αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΔΕΣΜ-ΟΣ της ΠΑΜΘ.

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Ε. και με την βαθιά πεποίθηση ότι αυτή πρέπει να λειτουργήσει προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας αποτάθηκε πλέον στον Υπουργό Ανάπτυξης, ζητώντας τη συνδρομή του στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ως προς την επίλυση των θεμάτων, τη διασφάλιση της συνέχισης της απρόσκοπτης λειτουργίας της ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Ε. και της αποτελμάτωσης της, ώστε αυτή να λειτουργήσει πλέον ουσιαστικά προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.