Συναντηση Γ.Δημητριαδη-Τ.Λαζαριδη με θεμα τον ΕΦΚΑ

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων συζήτησε θέματα του φορέα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΦΚΑ Α.Μ.Θ

Την Τετάρτη 3-8  μετά από αίτημα του πρόεδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων και μέλους τoυ INE/ΓΣΣΕ Α.Μ.Θ Γιώργου Δημητριάδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΦΚΑ Α.Μ.Θ Τρύφων Λαζαρίδη. 

Υποστελέχωση, Συντάξεις και έλλειψη κατάλληλου ψηφιακού εξοπλισμού ήταν στην ατζέντα της συνάντησης.  Την  πρώτη θέση κατείχε η υποστελέχωση του φορέα τόσο σε όλη την Ελλάδα όσο και στην Κομοτηνή,  ενώ  για ακόμη μια φορά τονίστηκε η επιθυμία   των νέων πτυχιούχων να συνδράμουν με τις γνώσεις τους και την εξειδίκευση τους στην έκδοση των εκκρεμών συνταξιοδοτικών αιτημάτων. 

Οι δύο άνδρες τόνισαν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πολίτες είναι έντονα και χρειάζεται μεγαλύτερη μέριμνα και στήριξη από το Κράτος. 

Τέλος ο κύριος Δημητριάδης  ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Συλλόγου για την άμεση ανταπόκρισή του και δεσμεύτηκαν ότι θα δράσουν από κοινού για την ποιοτική αναβάθμιση του φορέα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.