Συμβουλες περιποιησης απο τα V-Plus

Υπάρχουν περίοδοι που το δέρμα έχει ανάγκη από κάτι παραπάνω από “το καλύτερο”. Υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η έλλειψη ύπνου, το αλκοόλ, η νικοτίνη, οι αλλαγές του κλίματος, η έλλειψη βιταμινών και πολλά άλλα δίνουν στο δέρμα μία κουρασμένη, χλωμή και ταλαιπωρημένη όψη.
Τώρα λοιπόν, μετά το πέρας των καλοκαιρινών μας διακοπών, είναι απαραίτητο να περιποιηθούμε το δέρμα μας και να αναζωογονηθούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο χειρότερος εχθρός του δέρματος, που ευθύνεται για τη δημιουργία ρυτίδων και λεκέδων και για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Καθαρισμός – ενυδάτωση
Το πρόσωπο έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και τη θάλασσα και έχει ανάγκη από ένα βαθύ καθαρισμό και ένα peeling που θα απομακρύνει σμίγμα και νεκρά κύτταρα και θα δώσει στο δέρμα λάμψη και ελαστικότητα.
Και μην ξεχνάτε, η επικάλυψη του προσώπου με μακιγιάζ, για απόκρυψη των ατελειών είναι πια out, ενώ μια υγιής εμφάνιση είναι και θα παραμείνει in.

Λείανση – Λεύκανση
Συνήθως μετά το καλοκαίρι έχουμε το πρόβλημα των λεκέδων. Στα V-PLUS μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε με τις λευκαντικές θεραπείες, οι οποίες με την πρώτη κιόλας εφαρμογή έχουν ένα flash αποτέλεσμα.
Η αγωγή για Λείανση – Λεύκανση επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικών προϊόντων (μια ενζυμική σκόνη και μια λοσιόν) με τα οποία επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των ανεπιθύμητων λεκέδων και των επιδερμικών ανωμαλιών (ουλές) έως και ποσοστό 80%. Οι ανοιχτοί πόροι της επιδερμίδας σφίγγουν και έτσι η επιδερμική επιφάνεια του προσώπου εμφανίζεται με μια όψη βελούδινη και ομαλή. Τα προϊόντα αυτά δεν ανήκουν στην κατηγορία των χημικών Peelings.

Θεραπεία με Βιομόρια του Dr Kleanthous – Kosmetik
Η μέθοδος της Βιομοριακής Ανανέωσης Προσώπου γίνεται με μια ειδική διαδικασία, που περιλαμβάνει τη χρήση μασκών και υπερήχων. Ετσι επιτυγχάνεται η τροφοδότηση σε βάθος όλων των κυτταρικών στιβάδων στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, με τα κατάλληλα βιομόρια. Αποτέλεσμα ένα πρόσωπο νεανικό, λαμπερό, σφριγηλό που να μην το αγγίζει ο χρόνος.

Eλάτε να σας ξεναγήσουμε στο νέο μας χώρο, στην Παρασίου 4, στον 3ο όροφο και επωφεληθείτε από την προσφορά μας για να ανανεωθείτε!
Εκπτωση 50%. Και επιπλέον δύο εβδομάδες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ένα πλήρες πρόγραμμα αδυνατίσματος, διατροφή και μηχανήματα.
Στα VITA PLUS στην Κομοτηνή. Παρασίου 4 στο 3ο όροφο. Τηλέφωνο 0531.33785.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.