Συμβολο της μαθησης στην Κομοτηνη θελει να γινει το Sembol

Ένα νέο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ανοίγει τα φτερά του στην πόλη μας

Να γίνει ένα σύμβολο της μάθησης στην πόλη μας θέλει το νέο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Sembol», το οποίο πραγματοποίησε τα εγκαίνια του την Παρασκευή 24 Αυγούστου.
 

Στην είσοδο ήταν ο ιδιοκτήτης κ. Ουγούρ Χασάν, ο οποίος υποδεχόταν φίλους και γνωστούς που ήρθαν για να του ευχηθούν καλές δουλειές και καλή επιτυχία σε αυτό το νέο του ξεκίνημα.
 
Ο κ. Χασάν ονόμασε το φροντιστήριο του θέλοντας να δηλώσει με αυτό τον τρόπο ότι θα γίνουν σύμβολο ανάμεσα στα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.
 

Ο ίδιος είναι φιλόλογος και βλέποντας πως η αγορά εργασίας είναι δύσκολη, ξεκίνησε με ιδιαίτερα μαθήματα. Επειδή όμως η αγορά εργασίας τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα είναι δύσκολη, αποφάσισε, μαζί με την οικογένειά του, να ανοίξουν ένα χώρο εργασίας για να δουλέψουν και οι ίδιοι αλλά και νέοι άνθρωποι που τελειώνουν τις σχολές τους και αναζητούν εργασία.
 
Το φροντιστήριο κάνει μαθήματα σε όλα τα μαθήματα μέσης εκπαίδευσης, τόσο στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, αλλά και προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ υπάρχει και δυνατότητα προετοιμασίας για εξετάσεις που δίνουν απόφοιτοι από την Ελλάδα για την είσοδο στα πανεπιστήμια της Τουρκίας, που βασίζονται στα μαθηματικά.
 

Η πρώτη αρχή έγινε, και ελπίζουν πως με πολλή δουλειά και προσπάθεια θα μπορέσουν να φτάσουν εκεί που επιθυμούν, βοηθώντας ταυτόχρονα τους μαθητές της περιοχής.
 
Το φροντιστήριο βρίσκεται στην Εγνατίας 82 στην Κομοτηνή, και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι το 2535309002 και 6940589081.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.