Συλληψη για παραβαση του Νομου περι αλλοδαπων περι ναρκωτικων και κατοχη και χρηση πλαστων εγγραφων

Την 21-09-2003 και ώρα 23.30΄ σε ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Αλεξανδρούπολης δυο (2) υπήκοοι Γεωργίας, ένας 36χρονος και ένας 48χρονος, διότι κατόπιν προσυνεννόησης με Τούρκο υπήκοο α.σ. παρέλαβαν από ξενοδοχείο της Κων/πολης, 11 αλλοδαπούς (10 υπηκόους Γεωργίας από τους οποίους 9 γυναίκες και 1 υπήκοο Μαυριτανίας), τους μετέφεραν λάθρα στην Ελλάδα και τους απέκρυψαν σε δωμάτια του ανωτέρω ξενοδοχείου, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της Χώρας. Οι λαθρομετανάστες κατέβαλαν στον Τούρκο υπήκοο 1000 Ευρώ, έκαστος και στους δυο Γεωργιανούς 1000 δολ. ΗΠΑ και 1000 Ευρώ συνολικά.

Επίσης συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο οποίος διευκόλυνε την παράνομη παραμονή των λαθρομεταναστών στο ξενοδοχείο, αποκρύπτοντάς την από τους Αστυνομικούς, λέγοντας ότι ήδη αναχώρησαν για Αθήνα. Ως αμοιβή για την παραμονή τους έλαβε το ποσό των 700 Ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή του 36χρονη Γεωργιανού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 350 δολ. ΗΠΑ, 200 Ευρώ καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με μίγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης. Στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1000 δολ. ΗΠΑ, ένα κινητό τηλέφωνο και η άδεια παραμονής που επέδειξε κατά την σύλληψή του, η οποία ήταν εξ αρχής πλαστή.

Όλοι οι ανωτέρω, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.