Στον ταξιδιωτικο οδηγο JTI οι επιχειρησεις της Ροδοπης

Πρόσκληση από το ΕΒΕΡ για ένταξη των επιχειρήσεων

Ενημέρωση για τη δυνατότητα που έχουν οι επαγγελματίες της περιοχής να καταχωρήσουν την επιχείρησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος JTI παρέχει με ανακοίνωσή του το επαγγελματικό και βιοτεχνικό επιμελητήριο Ροδόπης. Εκτός της επιχείρησης οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να καταχωρήσουν στην πλατφόρμα και σχετικό προωθητικό υλικό στα ελληνικά, αγγλικά και βουλγάρικα (ή σε μία ή δύο από αυτές τις γλώσσες). 

Η διαδικασία καταχώρησης 

«Οι πλατφόρμες αυτές προωθούνται τόσο από τον Δήμο Κομοτηνής, όσο και από την Περιφέρεια ΑΜΘ στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Κομοτηνής. Για να μπορέσετε να καταχωρηθείτε, απλώς συμπληρώστε το αρχείο που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.everodopi.gr/articles/details/523/kataxorisi-epixeiriseon-se-platforma-green-spots, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και ηλεκτρονικό προωθητικό υλικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επισυνάτονται στην ανακοίνωση. Παρακαλούμε στείλτε τα αρχεία στο γραφείο δημάρχου Κομοτηνής ([email protected]) με το όνομα της επιχείρησή σας και την ένδειξη Green Spots» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του επιμελητηρίου για τη διαδικασία καταχώρησης. 

Ο ταξιδιωτικός οδηγός JTI 

Να θυμίσουμε ότι μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας προβάλλονται και αναδεικνύονται το τουριστικό και πολιτιστικό αποθέμα των περιφερειών της ΑΜΘ, του Σμόλιαν, του Κίρτζαλι και του Χάσκοβο, μέσω βάσης δεδομένων που περιέχει το σύνολο των αξιόλογων τουριστικών πόρων της περιοχής. Στην πλατφόρμα έχουν καταγραφεί και κατηγοριοποιηθεί πάνω από 500 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (σε ενότητες όπως πολιτισμός, θρησκεία, φύση, ενδιαφέρουσες περιοχές, εκδηλώσεις, δραστηριότητες κ.α.) και έχουν εμπλουτιστεί με σχετικό ψηφιακό υλικό όπως φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικές περιγραφές, συντεταγμένες GPS, στοιχεία επικοινωνίας κ.α καθώς και μετάφραση του περιεχομένου σε 6 γλώσσες.
 
Το υλικό είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες της περιοχής τόσο μέσω διαδικτυακής πύλης (στη διεύθυνση www.jti-rhodope.eu) όσο και μέσω εφαρμογής για «έξυπνες» συσκευές (όπως π.χ. tablets, smart phones κλπ) στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα (stores) των δημοφιλέστερων λειτουργικών συστημάτων (Android, iOS και Windows). 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.