Στο πλευρο των αγροτων ο Συλλογος Επιχειρησεων Εμποριας Αγροτικων Εφοδιων Ν. Ροδοπης

«Τα προβλήματα του αγροτικού τομέα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο»

Την αλληλεγγύη του στους αγρότες της περιοχής που χθες έβγαλαν τα τρακτέρ τους στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Επιχειρήσεων Εμπορίας Αγροτικών Εφοδίων Ν. Ροδόπης

« Ως επιχειρήσεις που δραστηριοποιούμαστε στον πρωτογενή τομέα και ταυτόχρονα ως επιστήμονες που συμβάλλουμε στην επιστημονική και οικονομική στήριξη των αγροτών για να αναπτυχθεί ο πρωτογενής τομέας στην περιοχή μας, θεωρούμε ότι τόσο τα προβλήματα του αγροτικού τομέα όσο και εμάς ως επαγγελματιών, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και είναι αναγκαίο όσο ποτέ να υπάρξουν πολιτικές, μέτρα και λύσεις που να οδηγούν στην έξοδο από τη σημερινή κρίσιμη κατάσταση, όταν μάλιστα όλοι διακηρύσσουν ότι ο πρωτογενής τομέας είναι μοχλός για την παραγωγική ανασυγκρότηση» τονίζει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Δηλώνει δε πως στέκεται αλληλέγγυος «στο δίκαιο αγώνα και τα αιτήματα των συνεργατών μας παραγωγών του Ν. Ροδόπης και συντασσόμαστε στο πλευρό τους στην κινητοποίηση όλου του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας», ζητώντας τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλημάτων και την μείωση του κόστους παραγωγής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.