Στις καλπες ο Εμπορικος Συλλογος Κομοτηνης

13 υποψήφιοι για τις 9 θέσεις του ΔΣ του Συλλόγου

Στις κάλπες προσέρχονταν μέχρι τις 8 το βράδυ της Τρίτης 24 Οκτωβρίου τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, για να εκλέξουν τους 9 συναδέρφους τους που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη τριετία στο Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Για τις εκλογές υπήρχε ενιαίο ψηφοδέλτιο, με 13 επαγγελματίες να διεκδικούν την ψήφο των συναδέρφων τους στο 9μελές συμβούλιο.
 

Οι εκλογές αυτές αποτελούν, σημείωσε η απερχόμενη πρόεδρος και εκ νέου υποψήφια κ. Κική Κωνσταντινίδου, το κλείσιμο μιας αρκετά πετυχημένης τριετίας για τον Εμπορικό Σύλλογο, με μεγάλη δράση και έργο τόσο σε οικονομικό επίπεδο, το οποίο άπτεται της αγοράς και της επιχειρηματικότητας, αλλά και πολιτιστικές δράσεις, οι οποίες βοηθούν πάρα πολύ το εμπόριο.
 
«Τρείς πετυχημένες Λευκές νύχτες, δύο εκθέσεις τοπικών προϊόντων, πολλά υπομνήματα στους πολιτικούς, κυβερνητικούς και μη, που επισκέφτηκαν την περιοχή μας» σημείωσε, τους οποίους ενημέρωσαν για τα προβλήματα της περιοχής, και των εμπόρων της ειδικότερα, ενώ ήταν παρόντες σε όλες τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές δράσεις.
 

«Είναι πολύ σημαντικός φορέας, με πολύπλευρο έργο, και όση περισσότερη ομόνοια, δυναμική και ενότητα δείξουμε τόσο μεγαλύτερη η δύναμη του φορέα μας» κατέληξε.
 
Οι υποψήφιοι για το ΔΣ, με αλφαβητική σειρά, ήταν οι εξής:
Αϋφαντής Γιώργος, Καρακατσούλης Στέργιος, Κασάπης Γεώργιος, Κασπαριάν Τάτιος, Κωνσταντινίδου Κυριακή, Λιανουρίδου Θεοδώρα, Μάντσιου Στέλλα, Μπασδάνης Δημήτριος, Σεργκενλίδου – Καλαϊτζάκη Ειρήνη, Σίσκος Βασίλης, Τσεσμελής Σωτήρης, Τσολακίδης Ιωάννης, Φραντζής Αντώνιος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.