Στηριξη στους πληγεντες απο την πυρκαγια κτηνοτροφους απο τα Τυροκομικα Δουκιδης

Καθώς και στους πυροσβέστες που επιχείρησαν στην προσπάθεια κατάσβεσης

Με τον δικό τους τρόπο στηρίζουν την δοκιμαζόμενη από τις καταστροφικές πυρκαγιές Θράκη τα Τυροκομικά Δουκίδη, θεωρώντας το υποχρέωσή τους ως τοπική επιχείρηση.

Έτσι ξεκίνησαν με μεταφορά νερού προς τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, ενώ προχώρησαν στη χορηγία δωρεάν ζωοτροφών και συμπληρωμάτων ζωοτροφής για τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους και τυροκομικών προϊόντων στους πυροσβέστες.

Όπως αναφέρουν στο μήνυμά τους: «Η Θράκη μας δοκιμάστηκε και θα δοκιμάζεται για πολύ καιρό ακόμη, από τα καταστροφικά αποτελέσματα της φωτιάς. Ως τοπική επιχείρηση ήταν, είναι και θα είναι υποχρέωση μας να συνδράμουμε για το καλό του τόπου.

Η συνεισφορά μας ξεκίνησε με αποστολή βυτίων μεταφοράς γάλακτος προς χρήση γεμάτα με νερό και με χορηγία πόσιμου νερού για τους πυροσβέστες και εθελοντές. Συνεχίζεται ακόμα, με δωρεάν χορήγηση ζωοτροφών και συμπληρωμάτων ζωοτροφής για τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους μας και με χορηγία τυροκομικών προϊόντων στους πυροσβέστες που επιχείρησαν στην προσπάθεια κατάσβεσης.

Αποτελεί χρέος όλων μας, μικρών και μεγάλων, να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ανασύνταξη της περιοχής και συνδρομής των πληγέντων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.